G4Media.ro

Prinţul Harry afirmă că a părăsit Marea Britanie pentru a „rupe ciclul”…

sursa foto: world.smiilee.com

Prinţul Harry afirmă că a părăsit Marea Britanie pentru a „rupe ciclul” suferinţei în familia sa

Prinţul Harry s-a mutat în Statele Unite împreună cu soţia şi copilul lor pentru a rupe un „ciclu de suferinţă” în familia sa, după ce şi-a dat seama că tatăl său, prinţul Charles, îl trata „aşa cum a fost el însuşi tratat”, a declarat el într-un interviu difuzat joi, relatează AFP.

Aceste declaraţii ale prinţului Harry vin în prelungirea unui interviu şoc acordat celebrei realizatoare americane Oprah Winfrey în martie, care a avut efectul unei bombe în Regatul Unit. Harry şi Meghan au acuzat un membru al familiei regale, pe care nu l-au numit, că a ridicat semne de întrebare în legătură cu culoarea pielii copilului lor nenăscut. Harry a mai susţinut că familia sa şi prinţul Charles i-au „tăiat literalmente sursele de finanţare” la începutul anului 2020.

Prinţul Harry a dat asigurări pe podcastul american „Armchair Expert” că nu este supărat pe tatăl său, estimând că acesta din urmă ar fi putut „suferi” pe când era tânăr, însă el a decis să nu comită aceleaşi greşeli cu propriii săi copii.

„Viaţa nu se reia odată cu ruperea ciclului?”, a întrebat Harry, în vârstă de 36 de ani, în timpul interviului.

„În calitate de părinte, dacă am experimentat vreo formă de durere sau suferinţă din cauza durerii sau suferinţei pe care tatăl meu sau părinţii mei le-ar fi putut trăi, mă voi asigura că voi rupe ciclul”, a insistat el.

Acuzaţiile lansate în interviul acordat realizatoarei Oprah Winfrey de către Harry şi Meghan, care s-au mutat în California în martie 2020, au scufundat monarhia britanică în cea mai profundă criză de la moartea prinţesei Diana în 1997.

Harry şi Oprah Winfrey vor colabora la o serie de documentare consacrate sănătăţii mintale, „The Me You Can’t See”, care va avea premiera pe 21 mai la Apple TV +.

Promovând acest program, prinţul Harry a susţinut pe „Armchair Expert” că şi-a dat seama la scurt timp după ce a împlinit 20 de ani că nu îşi dorea obligaţii monarhice, în parte din cauza a „ceea ce i s-a întâmplat mamei mele”.

De asemenea, el a afirmat că îşi aminteşte că s-a simţit „complet neajutorat” când şi-a văzut mama „urmărită de paparazzi” în copilărie.

Harry şi Meghan au un fiu, Archie, în vârstă de doi ani, cu care locuiesc în Montecito, la nord de Los Angeles. Ei au anunţat că aşteaptă al doilea copil, o fetiţă, care se va naşte în această vară.

Sursa: Agerpres

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

9 comentarii

  1. Gurile rele spun ca soția ex-printului i-a făcut niscaiva vrăji. Vodoo, sabat, chestii de genul asta. Mai bine rămânea băiatul la costumul de nazist cu care oripila acum 15 ani

    • Se mai aude ca Harry ar fi vrut sa se cupleze cu sora lui Kate(sotia lui William).Cred ca fost o razbunare stupida care s-a transformat intr-o relatie de iubire pasionala dar unilaterala. Se spune ca el ar fi dependent dpvd. sexual de ea. Iar ea s-ar folosi de el si ca nu ar fi chiar asa mare iubire din partea ei.

  2. A inteles ca: daca mediul este toxic si nu poti sa il schimbi, trebuie sa iesi din el si eventual sa incerci sa il schimbi din afara.
    Cu alte cuvinte recunoaste ca monarhia britanica este toxica, prea multe schelete prin dulapuri….

  3. cred că se folosește de imaginea mamei sale și de ceea ce tatăl său a trăit pentru a face bani….ce obligație avea tatăl său să îl finanțeze??? …averea monarhiei britanice nu e pe persoană fizică ci vine la pachet cu multe obligații..si este o ierarhie si niște reguli…si indiferent care ar fi fost situația un adevărat bărbat nu se apucă să spună public.

  4. Ehe, ca bine le mai stiu romanii nostri… pe toate.. !

  5. Se vede pe fetzele lor ce sufera! Banul nemuncit gramada, pe unde te duci iti sufla toti in fund, vezi lumea, n-ai grija zilei de maine… Nasol!