G4Media.ro

Prinţul Charles şi-a sărbătorit discret ziua de naştere. Moștenitorul coroanei britanice a…

Prinţul Charles şi-a sărbătorit discret ziua de naştere. Moștenitorul coroanei britanice a împlinit 72 de ani

Prinţul Charles, la fel ca mulţi oameni în aceste vremuri de pandemie, a sărbătorit sâmbătă împlinirea a 72 de ani într-un mod discret, relatează DPA.

Obişnuitele salve de tun trase în toată ţara în onoarea zilei de naştere a lui Charles au fost suspendate anul acesta din cauza pandemiei, potrivit Ministerului Apărării.

Fiul cel mare al lui Charles, prinţul William, a postat pe Twitter urări de ziua de naştere a tatălui său. Pe Instagram-ul Clarence House, reşedinţa oficială din Londra a prinţului de Wales şi a soţiei sale Camilla, ducesa de Cornwall, legenda împreună cu o fotografie a lui Charles purtând kilt exprimă mulţumiri pentru urările de bine.

Prinţul Charles avea planificată o deplasare la Berlin în cursul după-amiezii, pentru a marca duminică Ziua comemorării victimelor celor două războaie mondiale şi ale regimului nazist, Volkstrauertag, instituită în Germania în 1919, informează DPA.

Această călătorie este prima în străinătate pentru moştenitorul tronului regal britanic de când a început pandemia de COVID-19, potrivit presei britanice.

Charles a fost infectat cu coronavirus la începutul acestui an, la începutul pandemiei, dar se spune că a prezentat doar simptome asemănătoare răcelii.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.