G4Media.ro

Primul zbor de pe Aeroportul Brașov – Ghimbav a fost programat pentru…

Sursa foto: Facebook / Aeroport Brașov

Primul zbor de pe Aeroportul Brașov – Ghimbav a fost programat pentru jumătatea lunii decembrie. Se vor calibra echipamentele de radionavigație

Conducerea Aeroportului Brașov – Ghimbav a anunțat că până la sfârșitul anului se pun la punct ultimele detalii pentru implementarea serviciilor de navigație aeriană ale Aeroportului Brașov, relatează Brașov.net.

„Suntem în grafic cu activităţile pe care fiecare din părţile implicate în operaţionalizarea AIBG şi le-a asumat, avem stabilite termene precise şi facem toate demersurile necesare pentru a le respecta. În cadrul şedinţei am abordat şi aspectele care ţin de organizarea zborului de calibrare a echipamentelor de radionavigaţie, programat pentru jumătatea lunii decembrie”, a declarat Alexandru Anghel, directorul Regiei Autonome „Aeroportul Internaţional Braşov-Ghimbav” RA.

Graficul consolidat al activităţilor privind funcţionalizarea Aeroportului Internaţional Braşov-Ghimbav, convenit de Consiliul Judeţean Braşov împreună cu ROMATSA şi Autoritatea Aeronautică Civilă Română prevede ca la jumătatea lunii iunie 2023 acest obiectiv să fie operaţional.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Citește și...