G4Media.ro

Primul juriu al cetățenilor din Râmnicu Vâlcea / Printr-o loterie se va…

sursa foto: Facebook/Primăria Râmnicu Vâlcea

Primul juriu al cetățenilor din Râmnicu Vâlcea / Printr-o loterie se va stabili cine va face parte din echipa care va propune idei pentru dezvoltarea transportului public local

Primăria și societatea civilă vor organiza primul juriu al cetățenilor din Râmnicu Vâlcea. Cei 20 de jurați vor fi aleși printr-o loterie civică la care vor participa 2000 de locuitori ai municipiului, anunță Gazeta de Sud.

Primăria Municipiului Râmnicu Vâlcea, în parteneriat cu Fundația Comunitară Vâlcea și Asociația H.appy Cities, a demarat zilele acestea ultima etapă a proiectului ”Parteneriat pentru politica de coeziune” implementat la nivel local de Municipiul Râmnicu Vâlcea cu sprijinul experților din cadrul Organizației pentru Cooperare și Dezvoltare Economică (OCDE).

A început deja livrarea primelor scrisori din cele 2.000 care vor ajunge la persoanele selectate conform prevederilor Regulamentului organizării primei loterii civice. Scrisorile reprezintă invitația pe care primarul Municipiului Râmnicu Vâlcea o adresează locuitorilor orașului de a participa la loteria civică .

În eventualitatea în care vor fi selectați, vor face parte din primul juriu al cetățenilor din Râmnicu Vâlcea.

Aceasta este o modalitate inovatoare de consultare publică prin care 20 de cetățeni, selectați în mod aleatoriu, vor învăța, vor delibera și vor sugera recomandări referitoare la dezvoltarea transportului public la nivel local.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...