G4Media.ro

Primele sisteme Patriot produse pentru România, testate în Statele Unite

Primele sisteme Patriot produse pentru România, testate în Statele Unite

Primul sistem de rachete Patriot pentru Armata Română a fost produs peste ocean și este în teste, informează TVR. Producătorul Raytheon verifică în prezent performantul radar, pe care la începutul anului viitor urmează să-l trimită în România. Armata Română a semnat contractul pentru Patriot în urmă cu doi ani. Cu o valoare de aproape 4 miliarde de dolari, este cel mai scump program de înzestrare al MApN.

Sursă video: YouTube

Potrivit televiziunii publice, mai multe elemente legate de mentenanță au ajuns deja în România. Primul sistem Patriot complet va ajunge în țară în primăvara viitoare.

În noiembrie 2017, Bucureştiul a trimis o scrisoare de ofertă şi acceptare pentru a deschide calea pentru achiziţionarea sistemului, în cadrul unui contract în valoare de până la 3,9 miliarde de dolari. În schimbul acestor bani, România va primi șapte sisteme de apărare împotriva rachetelor și avioanelor.

Foto: sistem Patriot (wikipedia)

 

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

3 comentarii

  1. Votați Viorica Dancila!
    Votați bunastarea și echilibrul!

    • Votați Viorica Dancila!
      Votați ticalosia, prostia, hotia, furtul, curvele in functii de conducere, copiii lor tembeli in pozitii zemoase, votati moartea in spitale, scoli si pe sosele, votati ca fetele voastre sa fie rapite si trimise sa se prostitueze, votati o tara plina de gunoaie, votati judecatori corupti in csm (adunatura savonea) si ccr, votati sa primiti bate pe spinare de la jandarmi, votati abuzurile jandarmeriei si politiei, votati poluare, lipsuri, taxe, scumpete, inflatie. Votati putregaiul stalinist-delicvent! PROSTIE, SARACIE, DELAPIDARE!

  2. Votați incompetenta prostia penibilitatea comportamentul inuman ….etc …m__e psd

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.