G4Media.ro

Primarul unei comune din Caraș-Severin, fochist la școala din localitate / Edilul…

Foto: Pixabay.com

Primarul unei comune din Caraș-Severin, fochist la școala din localitate / Edilul face focul la 5.30 în fiecare dimineață, iar la ora 11 se întoarce să reîncarce centrala

La Şcoala Gimnazială din Goruia, în următoarele luni, căldura va fi asigurată de către primar, care este nevoit să facă focul în fiecare dimineaţă, relatează Agenția de presă Rador. S-a ajuns în această situaţi după ce fochistul unităţii de învăţământ a intrat în concediu medical.

„Fochistul unităţii şcolare are o problemă de sănătate, este în spital, şi neavând alternativă va trebui ca în fiecare dimineaţă să vin să pornim centrala. Cu siguranţă, în fiecare dimineaţă la 5:30 o sa fiu acolo, şi la ora 8 o sa ma duc la primarie, şi pe la 11 probabil că o să încarce centrala şoferul unităţii,” spune primarul comunei, Răzvan Văcărescu.

Nu este singurul ajutor pe care primăria îl oferă în această perioadă, susţine directorul Şcolii Gimnaziale din Goruia, Mircea Marilă.

„De asemenea, primăria ne achiziționează lemne, acum ne coseşte iarba în condiţiile în care fochistul nostru avea şi atribuţii de muncitor de întreţinere. Avem o bună parte din lemne şi urmează să achiziţionăm. Avem bani alocaţi tot de către primăria comunei Goruia, care de asemenea ne achită factura la curent electric si toate utilităţile”, explică directorul școlii.

Primarul Răzvan Văcărescu susține că este la zi cu plata tuturor facturilor, iar anul acesta nu se vor face economii.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Citește și...

3 comentarii

  1. Bravo!

  2. dar o poza cu primarul nu vedem si noi? eu zic ca merită ptr efortul depus..

  3. Articol plătit din banii noștri? La fel ca și lemnele pentru încălzirea școlii. Primăria nu produce nimic.