G4Media.ro

Primarul Timişoarei, Dominic Fritz: Am sărit bine de borna de 100 de…

Sursa foto: Ordinul Arhitecților din România – Filiala Timiș

Primarul Timişoarei, Dominic Fritz: Am sărit bine de borna de 100 de milioane de euro câştigate din fonduri europene prin PNRR

Primarul Timişoarei, Dominic Fritz, a precizat că administraţia locală a trecut de borna de 100 de milioane de euro câştigate din fonduri europene prin PNRR, relatează News.ro.

„Am sărit bine de borna de 100 de milioane de euro câştigate din fonduri europene prin PNRR. Mulţi mă întrebaţi cum reuşim să atragem atâţia bani europeni. Răspunsul e în oameni. Echipele de proiecte din Primărie, în care lucrează buni profesionişti din domenii diferite: ingineri, arhitecţi, economişti, peisagişti, specialişti în educaţie sau sănătate. Le sunt recunoscător pentru munca pe care o fac pentru Timişoara. Pentru serile, weekendurile şi zilele libere în care trag să finalizeze aplicaţii, proiecte de hotărâre, discuţii cu proiectanţii sau răspunsuri la clarificări”, a scris Dominic Fritz pe Facebook.

Edilul oraşului Timişoara a adăugat că „rezultatele acestei munci extraordinare se vor vedea în anii ce vin în şcolile, spitalele, transportul public, spaţiul urban sau curăţenia din oraş”.

„Din aprilie anul trecut, când am depus primul proiect pe PNRR, am reuşit să câştigăm pentru Timişoara doar din PNRR, 540 de milioane de lei. Mai avem proiecte depuse şi în evaluare şi altele pe care le pregătim pentru depunere”, a completat Fritz.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

2 comentarii

  1. speram sa si vina banii din pnrr, toata lumea se lauda cu contracte semnate… pana sa vedem finalizate proiectele se schimba multe… primari/ministri si toti dau vina pe ceilalti, si cel mai important este sa indeplinim jaloanele altfel zero bani

  2. PSDNL va sabota PNRR si apoi va da vina pe Fritz. Iar romanii vor vota PSD 30%, AUR 20% si PNL vreo 15%, ca sa se asigure ca tara ramane in mocirla definitiv.