G4Media.ro

Primarul Sucevei nu renunță la construcția unei roți panoramice: ”Dacă s-ar face…

Sursa foto: Pixabay

Primarul Sucevei nu renunță la construcția unei roți panoramice: ”Dacă s-ar face un referendum, sucevenii s-ar pronunța în favoarea acestei investiții” / Investiția reprezintă 0,97% din bugetul localității

Municipiul Suceava va avea o roată panoramică precum cele văzute în mari capitale ale Europei, dar realizarea și montajul acesteia durează un an de zile de la semnarea contractului, anunță Monitorul de Suceava.

„M-au căutat niște tineri și mi-au spus: <Nu renunțați la roata panoramică!>. Mi-au trimis și fotografii: <Săptămâna trecută am fost la Budapesta. Ne-am dat în roată. Era așa de frumoasă! Nu renunțați nicidecum>”, a spus primarul Ion Lungu, care a adăugat că este convins că dacă s-ar face un referendum, sucevenii s-ar pronunța în favoarea acestei investiții.

„Am și curajul, dar nu e timp să facem și un referendum pentru roată”, a spus Ion Lungu, care e sigur că ar ieși favorabil realizării investiției.

Primarul s-a arătat contrariat de faptul că este criticat pentru acest proiect de consilierii care au votat pentru alocarea bugetară în demararea procedurilor de licitație.

„Roata este aprobată de luni de zile în Consiliul Local. Ne aflăm într-o contradicție – roata este contestată de cei care au votat-o. Ea este prinsă ca investiție în bugetul local, este și licitată, iar în măsura în care oferta va fi eligibilă, cu siguranță vom semna contractul. Restul, ce vedem la unii, este făcut pentru imagine politică. Investiția reprezintă 0,97% din bugetul Consiliului Local”, a spus Lungu.

Roata panoramică ar putea fi instalată la un an de la semnarea contractului.

Sursa foto: Pixabay

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

9 comentarii

 1. Lungu, inca un boou care viseaza pe banii altora.

 2. Ori e extrem de scumpă roata, ori e bugetul de 2 bani.

 3. Lăsați-l sa facă roata, sa se poată lauda ca a făcut și el ceva in cei 18 ani de mandat. Nu înțeleg de ce îl tot realege lumea!!!

 4. Sunt convinsă că Suceava arată superb de sus și merită această cheltuială.

 5. foarte frumos , o idee buna, geniala, sa moara dusmanii FLUTURILOR, si aia anti PDL-PNL-PeeeSeeeDeee-USL

  si sa se puna si MOASTELE intr-un scaun , la inaugurare, sa mearga la fel de bine , ca la COVID

  • 🤣🤣🤣
   ameteala un stil de viata… nu e de mirare ca voteaza pesede…

 6. Roata ca sa vezi ce, in Suceava? Ceausism sub forma de blocuri, fabrici si uzine parasite?

 7. Păi, să facă referendum.
  Va avea o mare surpriză.

 8. N-ai altcevamai serios de făcut cu banii, primarule. Nu mai ai străzi de asfaltat, canalizare de facut ?Atunci de ce primește județul tău peste 115% de la buget ? Ciucă, data viitoare dă-i Sucevei sub 45%, cât îi dai Clujului și Timișului.