G4Media.ro

Primarul Sectorului 2, Radu Mihaiu, anunță că Piața Obor rămâne deschisă

Primarul Sectorului 2, Radu Mihaiu, anunță că Piața Obor rămâne deschisă

Deși în Hotărâre privind impunerea unor măsuri restrictive care să limiteze răspândirea epidemiei de covid se prevede sistarea activităților din piețe închise, primarul Sectorului 2, Rad Mihaiu, anunță că Piața Obor rămâne deschisă. Mihaiu a precizat că s-au asigurat toate condițiile pentru respectarea regulilor sanitare și a distanțării, astfel că Direcția de Sănătate Publică și-a dat acordul pentru ca piața să rămână deschisă.

„Piața Obor a dat dovadă de solidaritate în ultimele trei zile. Efortul depus de toți cei implicați a fost încununat cu succes. Azi, doamna directoare a Direcției de Sănătate Publică București, Oana Niculescu, a făcut o vizită în piața noastră. Măsurile implementate în ultimele zile au asigurat trasee de circulație mai libere și ordonate, păstrarea distanței și o siguranță suficient de mare încât să putem păstra Piața Obor deschisă. Pereții din hala nouă sunt de azi ridicați. Poliția Locală și Națională patrulează regulat prin toate zonele din piață. Comercianții îi atenționează și ei pe clienții care mai încalcă uneori regulile. Se lucrează în continuare la lărgirea intrărilor către platforma de la Piața Obor. S-a dovedit că se poate. Și va trebui să depunem acest efort împreună în fiecare zi, pentru sănătatea tuturor”, a transmis Radu Mihaiu

Primarul Sectorului 2 a postat pe contul său de Facebook imagini din Piața Obor. „Ce mai impresionat cel mai mult în această poveste e că atunci când povestea părea că nu se va putea rezolva în favoarea lor, majoritatea celor din piață au fost foarte înțelegători. Erau dispuși să își mute toată marfa afară peste noapte, să suporte frigul, să facă orice era nevoie ca să continuăm în condiții de siguranță.Nu există o luptă români contra români în această criză. E doar o lipsă de comunicare. Prin dialog s-a demonstrat că se pot găsi soluții. Haideți să fim împreună responsabili! Purtăm masca, păstrăm distanța și ne respectăm semenii”, a scris Radu Mihaiu.

Sursa Foto: Radu Mihaiu, Facebook

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

13 comentarii

 1. Bravo!
  In loc să vă lamentați in media, ați găsit soluții le care să mulțumească pe toată lumea.
  Altii, stau pe margine,dau din gura și atacă incompetența guvernului 24/24.

  • Vezi ca esti prost? Cum vor sta legumele pe taraba in aer liber la sfasitul lui noiembrie la – 5 grade sa spunem? Si a doua chestie, tu stii cum arata piata obor? Nu toate pietele pot fi deschise asa cum se poate la obor. Ce sa faci, sa darami ziduri ca asa vrea Ficusul si Organul?

  • Piața rămâne deschisă în interior!!!!!!!!
   Nu îmi permite educația sa jignesc pe nimeni, dealtfel in niciun comentariu nu vei găsi un epitet la adresa unui coleg de forum.

 2. 👍👏👏

 3. History: In urma (ago 25 years), cu 25 de ani era combinatie (bussines) sa EXISTE braduti in Piata Obor… pentru Craciun?!?!AZI? Sunt aceeasi GAOZARI la OBOR?

 4. Buni gogosari etc de olanda, italia, spania…luati din spatiile inchise tip kaufland,(jegul cat casa, produsele extrem de prafuite-noroi …), penny…, dar ce-i sa-i faci ne punem rau cu UE!

  • În piețele din București rar găsești producători. Sunt doar speculanți și intermediari. De multe ori am cumpărat legume mult mai gustoase din supermarket decât din piață.
   Până și pe marginea drumurilor, majoritatea nu sunt producători.

  • Bucuresti nu este Romania-in capitala sunt adunati crema excrocilor si hotilor din Romania, importatorilor, tatii hotilor si spagarilor, plagiatorilor etc…!

  • Sunt total de acord cu comentariile tale

 5. Bai, gaozarilor care le stiti pe toate, cei 2 morti din familie s-au infectat cel mai probabil la piata, fiind singurul loc in care mosii merg. Amandoi cand au fost intrebati au pomenit piata ca singurul loc in care s-au mai dus sa caste gura!

  • Bai gaozarule stiu eu doi mosi care tocmai au ieșit pozitiv, după ca eu fost la un botez. Restrans, s-au înghesuit 20 oameni intr-un apartament si au cam toti simptome. Lasati baaaa gaozarilor piețele deschise.

  • Ai dreptate, Ion, faptul ca niste oameni s-au imbolnavit la un botez demonstreaza ca pietele sunt fara probleme. Pari genul care isi umple timpul uitandu-se indelung la zece gramezi de mere identice, cu preturi practic identice, ca sa”aleaga”.

   Sa stii ca bananele si portocalele de la piata sunt culese proaspat, ieri dimineata, din SAI. Tu si vanzatorii de la piata sunteti cei mai valabili bananieri.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.