G4Media.ro

Primarul Sectorului 1 anunță că s-a aprobat propunerea de preluare în administrarea…

Primarul Sectorului 1 anunță că s-a aprobat propunerea de preluare în administrarea Cosiliului Local a parcului Herăstrău și a Parcului Istoric Cișmigiu

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand anunță că s-a aprobat Proiectul de Hotărâre prin care a solicitat ca parcul Herăstrău și Parcul Istoric Cișmigiu să treacă, de la Consiliului General al Municipiului București, în administrarea Consiliului Local al Sectorului 1.

„Vă anunț că în urmă cu câteva minute a fost aprobat  proiectul prin care am solicitat Consiliului General al Municipiului București trecerea în administrarea Consiliului Local al Sectorului 1 a parcului Herăstrău și a Parcului Istoric Cișmigiu, cu 19 voturi pentru și 6 abțineri”, a transmis Clotilde Armand.

Aceasta a precizat că lucrările de investiții propuse pentru Herăstrău vizează reabilitarea și modernizarea aleilor pietonale și platformelor betonate, refacerea instalațiilor și rețelelor de apă și canalizare și a instalațiilor de irigat.

De asemenea, se dorește modernizarea locurilor de joacă și reabilitarea spațiilor verzi existente (defrișare arbori uscați, replantare arbori, gazon, plante bienale și anuale, garduri vii).

În privința Parcului Istoric Cișmigiu, Primăria Sectorului 1 plănuiește să reabiliteze și să restaureze Podul cu nuc, Ansamblu cetate, Foișor, Terasa Trandafirilor, Grota (Movila), Izvorul lui Eminescu.

„În plus, vor fi realizare lucrări de amenajare peisagistică (defrișare arbori uscați, replantare arbori, gazon, plante bienale și anuale, garduri vii) și va fi introdus un sistem de monitorizare video”, a transmis Clotilde Armand.

sursa foto: USR

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

15 comentarii

 1. Dacă dă Cîțu drumu la bani…

 2. Acum e bine când consiliul aproba un proiect, când nu e cum vrea madam Clotilde începe sa urle. Cine sa o mai înțeleagă pe făptură asta…

  • Ba ej’nebun! Sabotați orice hotărâre doar ca să iasă rău și să aveți voi ce critica.
   Rușine PSD-PNL !!!

 3. Am mai semnalat aceasta eroare: a fost schimbat numele Parcului Herastrau in Parcul Mihai I. Multumesc.

 4. Vaiii ce veste abia astept va exista un DISNEYLAND al SOBOLANILOR si al GANDACILOR si al GUNOIULUI ti ar mai trebui un parc Madam Clotilde 😂😂😂 iar la caserie va taia bilete duduia din Guadalupe 😂😂😂doamna Primar Clotilde

 5. In Cismigiu trebuie intii si-ntii curatata balta.

 6. Nu mai puneti poze cu asta! Oricum natalitatea e in scadere!

 7. Bravos madam!!!!

 8. E de bine! Clotilde lupta cu mafiile PNL si PSD din primaria sector 1.Presedintele Romaniei a cedat Romania mafiilor; un nevolnic!

 9. Orice s-ar spune, d-na Armand este o luptătoare. Este greu sa reușești în România. Asa suntem noi, romanii, mai…. speciali…

 10. Să te văd madam Armand!

 11. Au rezistat românii sub turci, sub habsburgi, sub ruși, sub comuniști; să vedem cât vom rezista sub români . . . . .