G4Media.ro

Primarul orașului Bucea din regiunea Kiev anunță că au eliberat localitatea de…

Sursa foto: Aris Messinis / AFP

Primarul orașului Bucea din regiunea Kiev anunță că au eliberat localitatea de armata rusă/ Prezența militară la nord-vest, vest și est de Kiev, ”tocmai a încetat să mai existe”, anunță jurnaliștii de la Kyiv Independent

Primarul Anatoliy Fedoruk al orașului Bucha din regiunea Kiev anunță că forțele armate ucrainene au eliberat orașul de armata rusă, se arată într-un mesaj al acestuia pe contul de Telegram: ”E ziua eliberării așezărilor noastre de orcii ruși”, susține primarul.

 • „31 martie va intra în istoria așezării noastre și a întregii comunități teritoriale ca fiind ziua eliberării așezărilor noastre de orcii ruși. Aceasta este o mare victorie a Forțelor noastre Armate în regiunea Kiev”.

Totodată, jurnalistul Illia Ponomarenko, de la publicația ucraineană Kyiv Independent, a transmis, vineri, printr-un mesaj pe Twitter, că prezența militară rusă la nord-vest, vest și est de Kiev ”tocmai a încetat să mai existe:

 • ”Forțele ucrainene au recâștigat controlul asupra tuturor punctelor-cheie, inclusiv Borodyanka și Ivankiv, forțele ucrainene eliberează Bucha, Vorzel și Hostomel”.

știre în curs de actualizare

Sursa foto: Aris Messinis / AFP

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

10 comentarii

 1. fratiulor, am invins
  este victoria mia impreuna cu este victoria lui crin

  gen

  • Pai si ce fac sovieticii dvs, ii lasa p-aia denazificati, se poate una ca asta? Nu te mai poti baza pe uresese in ziua de azi, ia spuneti?

 2. Rușii abandonează Kievul și se duc în Donbas, unde-i așteaptă cei mai tari soldați ucraineni – bună treabă!

  • Acolo se așteptau la atac dar din nord (Belarus) nu acum este încheiat episodul cu nordul se pot axa mai mult in sud la Harcov.

  • @Clau mi-ai furat nick-ul, amibă! Bine, tu ești un țăran analfabet, dar asta e partea a doua.

 3. Se mișcă bine ieri Irpin acum Bucka mai rămâne aeroportul de la Gostomel daca e alor deja.

  • Deja de ieri, inclusiv multe sate din zona spre Cernihov. Rusii se retrag masiv din zona, incercand sa ajunga in Donbas

 4. Au dat o raită prin Ucraina la cacealma.Daca nu le a reușit, justifică că au distrus industria militară (si nu i cacealma..) drept urmare și au atins „obiectivul” si se repliază in regiunea pentru care inițiase invazia,Donbas.Orasele port le pot netezi de pe mare,inclus spun analiștii că de ciudă poate folosi o bombă tactică asupra Kievului să pedepsească poporul că nu au așteptat armata eliberatoare cu flori ,exemplu ca altădată să fie bune gazde cu oaspeții…(si pentru asta e necesar retragerea propriilor trupe rusești)

 5. Putler a mai coborât un etaj în buncăr !