G4Media.ro

Primarul Negoiță de la Sectorul 3 vrea să facă două pasaje rutiere…

Primarul Negoiță de la Sectorul 3 vrea să facă două pasaje rutiere subterane și un pasaj pietonal în zona bulevardul Mihai Bravu. Ce lucrări vor fi în zonă

Primăria Sector 3 din București a scos la licitație în SICAP un contract de 147 milioane de lei (30 milioane de euro) pentru a construi pe Bulevardul Mihai Bravu două pasaje rutiere subterane în dublu sens, care să treacă pe sub magistralele de metrou M1/M3 și pe sub Calea Vitan, un pasaj pietonal subteran și lucrări de lărgire parțială a Căii Dudești. Zona Baba Novac – Dristor – Șoseaua Mihai Bravu este una dintre cele mai aglomerate din Capitală.

Acest proiect este parte din obiectivul mai larg de investiții al PS3 denumit „Creșterea mobilității urbane prin fluidizarea traficului auto pe șoseaua Mihai Bravu, de la intersecția cu str. Baba Novac până la intersecția cu str. Peneș Curcanul”.

24 de luni este durata contractului iar finanțarea lui se face din bugetul propriu șI din fonduri atrase.

Citește integral pe economedia.ro

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

17 comentarii

 1. Să.l împuște câteva pe Necoiță. A rezolvat orice problema din sectorul 3, asta a mai rămas.
  Să pună dracu mâna sa reorganizeze poliția locală sector 3, oameni incompetenți, zeflemitori, ghiolbani la fel ca el. Aceleași vorbe despre angajații din primărie.
  Tot sectorul e plin de borduri la metru, ca pentru handicapați, gropi in asfalt, țigănie și piranderie, că doar cu asta a câștigat voturi in sector.
  Un primar bun de luat ochii proștilor care de ani de zile îl votează.
  Plus că un astfel de proiect nu îl privește, aparține de primăria capitalei.
  Jos cu Necoiță!

 2. Excelenta idee. Lucrări care rămân, ajuta tot s3 și schimba în fb.aspectul general al capitalei. Succes!!

 3. Când aud ca finanțarea se face din fonduri proprii și atrase ma gândesc ca nu se vor realiza niciodată. În primul rand, constructorii serioși nu vor participa pentru ca știu ca sunt cu banii la Sfântul Așteaptă…

 4. Eu nu votez nici PSD nici PNL dar pe Negoiță l-am votat deoarece el chiar a avut realizări. L-am votat pe el la primărie deoarece livrează periodic câte ceva util și plăcut ochiului dar la prețuri umflate iar la consiliul local i-am votat pe cei din USR care sunt cu ochii pe buget și arată atunci când sunt furtișaguri.
  Negoiță a livrat rezultate deoarece a venit din mediul privat și cumva a implementat la stat standardele din privat.
  Dintre partidele acestea mafiote doar pe Negoiță l aș vota din partea PSD și pe Bolojan din partea PNL.

  • Si pot sa mai adaug inca ceva : dupa ce a pavat aproape tot sectorul ,de cateva zile am vazut gauri in pavaje si mai nou ca s au plantat pomi ! Asa ca fapt divers e draguta ideea ,dar in schimb cu noile borduri ce sa mai zic ..un fel de noua generatie de borduri ( tocat bani publici 2.0 ) . Iar cu privire la pasaje ,da ,sunt de acord cu ele ,e o necesitate mare !! Sa inceapa cu zona de la dristor dudesti ! Iar legat de vot ,cu toate ca nu halesc deloc psd ul ,l am votat pe negoita caci a mai facut treaba ,cu consilieri de la USR ,macar sa stim pe ce se mai arunca banii

 5. Proiectele astea mari trebuie clar facute de primaria generala, cu studii de trafic si gandire mai in ansamblu.. altfel poate un primar de S3 ca acum doar muta traficul spre sectorul vecin si nu-i mai pasa ca se muta toate ambuteiajele la urmatorul semafor. Apoi… bulevardele mari cu transport public tin de primaria generala, cum isi permite un primar de sector sa faca santiere pe ele??? I-a dat cineva voie sau face ca la Ministerul culturii santier unde are el chef, indiferent cate victime rezulta??? Am vazut ca Nicusor Dan nu e dispus nici macar sa cedeze temporar niste parcuri catre sectoare sa le curete dar lui Negoita ii da un intreg bulevard???

  Asa ca idee… da, inelul median ar trebui sa fie cat mai rapid, cat mai putine semafoare. Ghinion pentru cei care chiar locuiesc de-a lungul lui. Iar zona de la Baba Novac e o gatuire… ideal era largirea bulevardului dar si-a facut Negoita primaria intr-un monument istoric si nu se mai poate.

 6. Ce minciuna! Li se cere de la UE, le da bani UE, dar ei mint ca e din proprie initiava! Sa puna mana sa scape cartierul de boscheti ca altceva decat sa ne amenajeze zonele ca pemtru a tine gaini si porci in ele nu a facut! Taran infect si oligofren, il urasc pe omul asta si pe toti care il sustin! Nu scoli, nu gradinite nu infrastructura, atat doar cat i-a cerut UE si nimic mai mult. Negoita este un taran imfect care e prea prost sa inteleaga viata din oras. Rusine celor care voteaza un asemenea psihopat.

 7. Da! Executarea de: lucrari de largire, pasaje subterane si alte lucrări menite să decongestioneze traficul pe inelul median trebuie sa fie o prioritate a autoritatilor locale si nu vad unde este problema daca o face primaria sectorului 3 sau primaria generala acea lucrare…sau mai bine asteptam 10-20 de ani poate se face singura! Cat despre studii „pentru proiectele astea mari” sigur că se fac domnule Vlad ca nu e chiar ca la piata iar acel monument istoric in care spuneți că functioneaza primaria nu vad cum încurcă si mai mult circulația. In loc de o primărie care functioneaza in spatiul unui monument istoric ati dori un monument istoric neîngrijit, dărăpănat si eventual demolat pentru a face loc „proiectelor mari”…Si da! traficul, „toate ambuteiajele” se vor muta in celalalt sector, „la următorul semafor” . Nu se poate sa le avem pe toate fara munca, toleranta si dintr-o data …asa ca cine opreste Primaria sectorului 2 sa faca deasemenea astfel de „mari proiecte” in intersectiile cu Vatra luminoasa, Iancului, Ferdinand, Lizeanu…etc.

 8. Chiar nu va dati seama ca este o gaselnita de sifonare a banilor publici la fel cum a facut cu bordurile rosii care umplusera tot sectorul 3 si de care s–a plictisit dupa doi ani si le-a inlocuit pe toate ? Si cu multe altele…..
  In ceea ce priveste politia locala se dovedeste a fi doar o protectie a mafiei din sectorul 3 si nicidecum a rezolva vreuna din problemele si sesizarile locuitorilor din sector ( poate din rautate sau rea vointa sau pur si simplu din cauza ca nici unul dintre ei nu au nici macar doua clase si nu stiu sa citeasca sau sa scrie)

 9. Se aude zdranganit de catuse pentru fratii Negoita…