G4Media.ro

Primarul Mircea Hava, ironii după gafa premierului Dăncilă: În invitația oficială pentru…

Primarul Mircea Hava, ironii după gafa premierului Dăncilă: În invitația oficială pentru 1 Decembrie, o să-i rog pe colegi să atașeze coordonatele GPS pentru Alba-Iulia. Să n-o pierdem pe la Blaj

Primarul din Alba Iulia, Mircea Hava (PNL), o ironizează într-un mesaj pe Facebook pe Viorica Dăncilă, după ce premierul a gafat din nou duminică. ”În invitația oficială pentru 1 Decembrie, pe care va trebui să i-o trimitem, din protocol, nu din convingere, o să-i rog pe colegi să atașeze coordonate GPS pentru Alba Iulia. Să n-o pierdem pe la Blaj. E momentul pentru un concediu plăcut pe plajă, la Sinaia!
P.S. Alba Iulia se scrie fără cratimă!”, a scris Hava pe Facebook. Premierul a afirmat, duminică, într-un mesaj că imnul național ”i-a mobilizat si pe cei care la 1 decembrie 1918 s-au adunat pe Câmpia Libertății de la Alba-Iulia”. Or, Câmpia Libertății este la Blaj, iar adunarea s-a ținut în 1918 pe Câmpul lui Horea din Alba Iulia. Guvernul a modificat ulterior comunicatul oficial, din care a dispărut orice referire la Câmpia Libertății.

Redăm mai jos integral postarea primarului Mircea Hava

”Dănchill out!Luați o pauză, doamnă!
Ăsta e singurul gând care îmi vine în minte după prestațiile halucinante ale prim-ministrei din ultima săptămână. Când nu te pricepi la nimic, ai măcar umbra de urmă de bun simț să stai „ la cutie”. Însă ea insistă să livreze gafă peste gafă, bulă după bulă, zi după zi. Că nu le nimerește pe alea internaționale, mai că am mai putea înțelege, că nu-i diplomat de carieră și, până la urmă, până și diplomatul, pentru ea, nu-i decât o prăjitură, cel mult un tort. Dar când din haosul gândirii se nasc confuzii între Alba Iulia și Blaj, intre 1848 și 1918, doamna merită o pauză. Mare. https://m.digi24.ro/stiri/actualitate Dănciloza pare să fie cea mai recentă afecțiune guvernamentală, iar dăncilul este noua unitate de măsură pentru minusul de cunoștințe generale. În invitația oficială pentru 1 Decembrie, pe care va trebui să i-o trimitem, din protocol, nu din convingere, o să-i rog pe colegi să atașeze coordonate GPS pentru Alba Iulia. Să n-o pierdem pe la Blaj. E momentul pentru un concediu plăcut pe plajă, la Sinaia!
P.S. Alba Iulia se scrie fără cratimă!”

Premierul Viorica Dăncilă gafează din nou: A mutat Câmpia Libertății de la Blaj la Alba Iulia/ Guvernul a modificat, șters și republicat mesajul

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

6 comentarii

  1. Asa, altceva ce mai poate PNL-ul?! Ceva concret, zic…

  2. „dancilul” e unitatea de masura pentru prostie, asta da.

  3. Misoginule rusine ……

  4. Domnu primar destept in cap, orasul resedinta de judet, asa la intamplare, al Mehedintiului il stim? Ca sa nu intreb ceva mai departe, sa va dau peste cap, asa ca pe ceilalti destepti din USR/PNL, care-s la fel de destepti si confunda Muntenegru cu Macedonia….

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.