G4Media.ro

Primarul constănțean Vergil Chițac, acuzat de o ziaristă că ar fi agresat-o,…

sursa foto: Colaj Info Sud-Est

Primarul constănțean Vergil Chițac, acuzat de o ziaristă că ar fi agresat-o, a postat imagini de pe camerele de supraveghere din primărie. În imagini nu e surprinsă nici o agresiune

Primarul PNL din Constanța, Vergil Chițac, a postat vineri pe contul de Facebook imagini de pe camerele de supraveghere din interiorul primăriei după ce a fost acuzat de jurnalista Emilia Mihăilă că ar fi agresat-o.

Emilia Mihăilă de la Radio Sky a anunțat miercuri că va merge la Institutul de Medicină Legală (IML) pentru constatarea agresiunii și apoi va depune o plângere penală pentru agresiune. Ea a susținut că primarul ar fi împins-o și i-ar fi prins mâna în ușă.

În replică, primarul Chițac a acuzat-o de fake-news: ”Dacă eram la fotbal, doamna Mihăilă, atacant al echipei Sky, antrenată de selecționerul Munteanu, ar fi primit cartonașul roșu pentru simulare. Vă invit să urmăriți cu atenție reluarea și să spuneți: a fost sau n-a fost fault? Oricum, publicul este cel mai corect arbitru. Deși nu suntem la fotbal, subsemnatul a fost înjurat ca pe stadion, în urma unor acuzații de ”violențe extreme” și ”crunte tratamente” împotriva unei doamne, care se întâmplă să fie și jurnalistă. Aveți grijă. Imaginile de mai jos vă pot afecta emoțional. Concluzia mea la povestea aceasta este că am asistat la o tentativă eșuată de a construi un fake-news de proporții. Dezamăgitor că unele persoane uită că pot alege oricând să servească adevărul și interesul publicului, în ciuda unor meschinării pe care le cer patronii lor să le facă”.

În imaginile postate de Chițac nu se observă nici un gest agresiv.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

5 comentarii

  1. „Kafka” ” Iti dai seama cat esti de penibil, nu?” – iti dai seama cine e penibil nu , si la ce nivel ai ajuns tu si marea „jurnalista” . „Cuochiiperusii” „România colcăie de sociopați „, „De-asta nu va fi niciodată o țară normală, fiindcă n-ai cu cine, românii sunt animale și așa votează.” mare dreptate ai , sa va luati de mana si spre Socola , asa agale sa va indreptati .

  2. Nu-s’ ce sa zic, postarea femeii a aparut la 12.11, pe 27, bucatica asta de 1.33 min este de la 10.41. Se puteau intampla multe pana la 12

    • Ca de exemplu, ce?
      Sa se intoarca primarul dupa doamna, s-o prinda din urma si sa-i stranga mana la usa?
      Ori, doamna dupa ce a plecat suparata dar aparent resemnata , sa revina si sa-l ia din nou la intrebari pana ii sare tandara si da cu ea de pamant?