G4Media.ro

Nicuşor Dan: Se caută soluţii pentru proprietarii din zece clădiri rezidenţiale care…

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media

Nicuşor Dan: Se caută soluţii pentru proprietarii din zece clădiri rezidenţiale care nu pot reveni în locuinţe întrucât fosta Companie Municipală pentru Consolidări nu a terminat lucrările şi nu a predat actele

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, afirmă că se caută soluţii pentru proprietarii de locuinţe din zece clădiri rezidenţiale la care fosta Companie Municipală pentru Consolidări a făcut lucrări, dar nu le-a terminat şi nu a predat actele, astfel încât aceştia nu se pot întoarce în apartamente, relatează news.ro. El susţine că nu există documente justificative pentru plata lucrărilor, ”pentru că aşa înţelegea să facă administraţie fostul primar, Gabriela Firea”, şi propune realizarea unei expertize tehnice pentru a se stabili ce s-a făcut şi ce mai trebuie realizat la aceste clădiri.

”De doi ani şi jumătate, fosta Companie Municipală pentru Consolidări (CMC), aflată în procedură de faliment, refuză să predea AMCCRS actele pentru lucrările executate şi neterminate la 10 clădiri rezidenţiale. Din acest motiv, proprietarii imobilelor, mutaţi în locuinţe de necesitate în urmă cu doi ani, nu pot intra în posesia locuinţelor. Motivul invocat de fosta Companie este că nu au fost plătite lucrările executate. În realitate, nu există documente justificative pentru plata acestor lucrări. De ce? Pentru că aşa înţelegea să facă administraţie fostul primar, Gabriela Firea: fără acte sau cu acte întocmite ulterior derulării contractului”, a susţinut Nicuşor Dan, miercuri seară, într-o postare pe Facebook.

El a adăugat că, pentru a debloca această situaţie, a discutat, miercuri, cu lichidatorul judiciar al CMC, cu asociaţiile de proprietari şi cu directorul AMCCRS.

”Am propus să facem o expertiza tehnică de calitate în urma căreia să identificăm ce s-a făcut şi ce mai e de lucrat la aceste clădiri. Luni va avea loc o nouă şedinţă de lucru pentru a stabili concret următoarele etape tehnice”, a menţionat primarul general, relatează news.ro

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...