G4Media.ro

Primarul Brașovului vrea să cumpere un hotel de 3 stele pentru a-l…

Sursa foto: Pexels

Primarul Brașovului vrea să cumpere un hotel de 3 stele pentru a-l transforma în azil pentru vârstnici / Proprietarului i s-au oferit 995.000 de euro

Municipalitatea braşoveană are în plan că cumpere un imobil de pe strada Panselelor nr. 23, în care vrea să amenajeze un centru rezidenţial pentru persoanele vârstnice din Braşov, anunță Bună Ziua Brașov.

Propunerea de achiziţionare a imobilului va fi supusă votului Consiliului Local Braşov în şedinţa de plen din 28 noiembrie, iar dacă tranzacţia va fi aprobată, în această clădire vor putea fi găzduite 40 de persoane vârstnice, din care 16 – beneficiari dependenţi, 12 beneficiari semidependenţi şi 12 beneficiari independenţi, iar de îngrijirea lor se vor ocupa 22 de angajaţi ai Direcţiei de Asistenţă Socială.

Clădirea are 20 de camere duble, este mobilată şi la momentul lansării ofertei de vânzare era în curs de acreditare pentru hotel 3 stele.

În proiectul de hotărâre se arată că preţul de achiziţie al imobilului e 995.000 euro.

În prezent, Direcţia de Asistenţă Socială Braşov are în administrare Căminului pentru Persoane Vârstnice din municipiul Braşov este de 135 de locuri din cartierul Noua. Acesta a fost amenajat într-o clădire preluată de direcţie la jumătatea anilor 2000, destinaţia iniţială a construcţiei fiind cea de hotel.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...