G4Media.ro

Primarul Brașovului pierde procesul cu unul dintre viceprimari / Curtea de Apel…

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media

Primarul Brașovului pierde procesul cu unul dintre viceprimari / Curtea de Apel a decis ca viceprimarul Rusu să își păstreze biroul de la primărie și să nu mai fie mutat la cimitir

Războiul dintre primarul Allen Coliban (foto stânga) și viceprimarul Sebastian Rusu a fost tranșat de instanță, relatează Brașov.net. Magistrații de la Curtea de Apel Brașov au respins recursul formulat de Coliban, iar acum Rusu își va putea continua activitatea în biroul său de la Primăria Brașov. Sentința definitivă a fost dată miercuri.

Conflictul dintre cei doi aleși a început în luna noiembrie, atunci când primarul Allen Coliban a sigilat biroul lui Sebastian Rusu și a decis să îl mute pe viceprimar într-un spațiu din clădirea administrativă a Cimitirului Municipal din Brașov. La acea vreme, edilul a trimis un email lui Sebastian Rusu în care îl înștiința că din cauza rezultatelor slabe înregistrate în ultima perioadă, biroul vicelui va fi mutat într-un spațiu de la Cimitirul Municipal.

Viceprimarul nu a ținut cont de solicitarea edilului și a refuzat să se mute. Dar războiul orgoliilor a continuat, iar Allen Coliban a decis să pună sigiliu pe biroul lui Sebastian Rusu. Acesta din urmă a ignorat dispozițiile superiorului său, a rupt hârtia lipită pe ușa de acces și a intrat în cabinet.

Rusu a atacat în instanță deciziile primarului, iar pe data de 22 decembrie Tribunalul Brașov a dat o primă sentință în care a dispus înlăturarea sigiliului aplicat pe uşa biroului lui Sebastian Rusu

 

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...