G4Media.ro

Primăria Timișoara reia campania de demolare de garaje începută de fostul primar…

Sursa foto: Pixabay

Primăria Timișoara reia campania de demolare de garaje începută de fostul primar / ”O să plantăm copaci, chiar de talie mare și vom realiza în jur de 80 de locuri de parcare”

Campania de demolare a garajelor din Timișoara, începută în mandatul fostului primar, Nicolae Robu, este reluată de actuala administrație, anunță Agenția de presă Rador.

Primarul Dominic Fritz a declarat că mai multe garaje de pe strada Clăbucet au fost demolate pentru reamenajarea spațiului, urmând ca și alte garaje din oraș să fie demolate.

“Mă bucur că cetățenii din zona Clăbucet au început să-și demoleze garajele, după ce noi am trimis niște somații acolo. În locul lor vom amenaja spații verzi. Noi o să plantăm copaci, chiar de talie mare și vom realiza în jur de 80 de locuri de parcare. E foarte important să continuăm acest proces de demolare a garajelor, tocmai pentru că este un spațiu public foarte valoros”, spune Dominic Fritz.

Primarul Dominic Fritz a făcut apel la proprietarii de garaje, cerându-le ca atunci când primesc somații să elibereze garajele și să le demoleze fără a aștepta intervenția Primăriei, care le va imputa proprietarilor costurile pentru demolare.

Citește și...

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

4 comentarii

 1. foarte bine! Jos toate cosmeliile de crescutt sobolani si gandaci.

 2. Se ofera vreo altenativa proprietarilor de autoturisme?
  Daca terenul nu va fi folosit pentru parcare, unde vor fi trimise autoturismele? Cumva sa parcheze ilegal (ex. pe trotuare)?

 3. Nu stiu sa fie obligatorie posesia unui autoturism de catre cetateni, asadar nu inteleg de ce ar fi obligatorie asigurarea unui loc de parcare de primarie.

  • E greu de înteles de ce oamenii fara masina îi cam dusmanesc pe cei cu masina (numeroase cazuri în Bucuresti).
   Ce initiaza primaria Timisoara e în linie cu o „isprava” mai veche a Primariei Brasov, care a desfiintat vreo 80 de locuri de parcare în centru, punând iarba. Curata stimulare a turismului! Eu unul (bucurestean) o data am cautat loc vreo 30 min., asa ca a fost ultima data când am facut consumatie pe str. Republicii.
   Probabil ar trebui sa încerci sa locuiesti o vreme la Sydney, unde nu exista obligatia primariei de a asigura transport public. Asa ca cine n-are masina se duce la azil.