G4Media.ro

Primăria Timişoara, amendată pentru mizeria din toaletele publice de pe malul râului…

Primăria Timişoara, amendată pentru mizeria din toaletele publice de pe malul râului Bega

Garda de Mediu Timiş a amendat joi cu 2.000 de lei Primăria Timişoara pentru mizeria din toaletele aflate în staţiile de vaporaşe care circulă pe râul Bega, transmite News.ro.

Amenda a venit după ce municipalitatea a semnat, în urmă cu aproximativ o lună, un contract de salubrizare de 72.000 de lei pe an. În urma acestei sancţiuni, zona a fost igienizată.

„Comisarii din cadrul GNM – Comisariatul Judeţean Timiş s-au autosesizat cu privire la depozitarea neconformă a deşeurilor în zona staţiilor de îmbarcare pe vaporaşele ce navighează pe canalul Bega. Pentru neconformităţile constatate, GNM CJ Timiş a aplicat sancţiune contravenţională la UAT Timişoara conform Legii 211/2011, art. 59, alin.(1), lit.e şi a dispus măsuri în vederea salubrizării zonelor identificate cu deşeuri abandonate”, transmite, joi, Garda de Mediu Timiş.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

15 comentarii

 1. Cum se face că numai unde sunt neomarxiști, neocomuniști, ONG iști și CURcubeiști e dezastru total?

  • Cum se face că numai unde sunt neomarxiști, neocomuniști, ONG iști și CURcubeiști e dezastru total? Adică USR +iști

  • Cum se face ca mă-ta să nască o maimuță așa ca și tine?

  • Si pe vremea lui Robu, marele luptator anti curcubeu, erau la fel de mizerabile toaletele. Dupa cum scrie in articol s-a angajat o firma sa faca curat, ceea ce idiotii de la PNL nu au putut face in ultimii 4ani.

  • @M.U.E PSD
   Să ne explice mă-ta

 2. @gunoi usecuristplus, unde esti sa ne explici cum curge lapte si miere cand iti votam impostorii? Deocamdata prin sectorul 1 curge levigatul, iar la Timisoara curge… mult mai rau!
  Amenda la Colterm, bude murdare, orasul intreg plin de noroi (noroc cu vara)!
  Vedem si noi diploma domnisorului, asa cum au votat consilierii? Ne da si noua o lista cu locurile lui de munca astfel incat sa putem vedea ce a lasat in urma pe unde a lucrat? Probabil ca a lasat, ca in bancul acela de pe vremea crizei de hartie igienica a lui Ceasca: „o amintire de nesters!”

 3. Pe modelul Sector 1, Fritz si Lascau (aka repetentul) au pus Timisoara pe butuci.
  1 an, zero realizari, si multe probleme.
  Curatenia e istorie in oras.
  In schimb CLT e plin de samsari imobiliari ce transforma case in blocuri, fara autorizatie in prealabil ci cu punerea in fata faptului implinit si plata unei amenzi simbolice.

  Mizerabil!

  • Uneori, alegatorii gresim grav, punem in functii, oameni nepregatiti…pana mea, ne-am plictisit de Robu, dar ala condusese o Universitate inainte de a fi primar, asta de acum?…Dumnezeu cu mila, facuse cafele pe la cabinetul unor politicieni germani….la fel la Brasov sau Bacau, unul cu fals in diploma, celalalt cu fals in diplomele alora de la cabinet….la Sectorul 6, viceprimarita agent de vanzari…..mai pluseristilor, oameni cu scoala nu aveti?….sa nu ajungem la nivel central cu discutiile, acolo e mai grav

 4. Cenzureilor… il mai postez odata!
  @gunoi usecuristplus, unde esti sa ne explici cum curge lapte si miere cand iti votam impostorii? Deocamdata prin sectorul 1 curge levigatul, iar la Timisoara curge… mult mai rau!
  Amenda la Colterm, bude murdare, orasul intreg plin de noroi (noroc cu vara)!
  Vedem si noi diploma domnisorului, asa cum au votat consilierii? Ne da si noua o lista cu locurile lui de munca astfel incat sa putem vedea ce a lasat in urma pe unde a lucrat? Probabil ca a lasat, ca in bancul acela de pe vremea crizei de hartie igienica a lui Ceasca: „o amintire de nesters!”

 5. demimic parrrtz va lasa ca in bancul acela de pe vremea crizei de hartie igienica a lui Ceasca: „o amintire de nesters!”

 6. In asteptarea postacilor userei care nu au mai iesit din casa dar care ne explica ce mult bine o sa faca Fritz peste 5 ani, am o intrebare: le e rusine lui Fritz si celorlalti useristi din Primarie sa isi publice diplomele?
  Pt ca promiteau oameni competenti dar au adus inculti repetenti si absolventi de favultati anonime?

 7. Nicio surpriza! In sine timisoara este o toaleta publica murdara..ioc transport in comun, ioc infrastructura (iti rupi masina), ioc trotuare ( plimbi caruciorul pe drumul plin de balti si masini), ioc parcari supraterane, parcuri pline de buruieni si MaARELe parc botanic ingradit ca pe vremea lui ceusescu cu gratii din fier…marele oras din vestul tarii…potential maxim concludem o toaleta publicaPS: banatu-i fruncea!!!