G4Media.ro

Primăria Târgu Mureș acordă 3.000 de lei pentru fiecare rablă / Proprietarul…

sursa foto: Facebook/ Primarul Tg. Mures, Dorin Florea

Primăria Târgu Mureș acordă 3.000 de lei pentru fiecare rablă / Proprietarul își asumă să nu-și mai cumpere un autoturism mai vechi de 5 ani în următorii 3 ani

Potrivit unei hotărâri a Consiliului local de ieri, târgumureșenii își pot casa autovehiculele mai vechi de 10 ani în schimbul unei bonificații, anunță Agenția de presă Rador.

Potrivit unei postări a primarului Soós Zoltán pe o rețea de socializare „atât persoanele fizice, cât și persoanele juridice cu domiciliul / sediul în Târgu Mureș, care se înscriu în program sunt eligibili pentru o subvenție de 3.000 de lei dacă își asumă să nu cumpere un autoturism mai vechi de 5 ani în următorii 3 ani”.

Autoritățile speră ca prin acest demers să decongestioneze traficul din oraș cu mai bine de 500 de autovehicule, iar bugetul alocat măsurii se va ridica la 1,5 milioane de lei.

sursa foto: Facebook/ Primarul Tg. Mures, Dorin Florea

Citește și...

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

3 comentarii

  1. Mai bine dadea fiecarui locuitor din Unirii o barca. Asa se rezolva traficul pe pod si aglomeratia din intersectia de la Cocosul de Aur. In rest…. specula cu rable, iar.

  2. Probabil niste baieti din primarie si cl vor sa isi schimbe rablele. In orasul in care sunt 1500 de licente de taxi si in care era cartelul hotului lui florea.

  3. O porcarie, cum dreacu sa dau la casat o masina de 11 ani care valoreaza 5000 de euro pentru ca imi da primaria 3000 de lei, o mizerie ar trebui sa umble parazitii de la militia locala sa adune masinile care stau prin parcari de ani de zile nu sa umble cu porcarii din astea