G4Media.ro

Primăria Sfântu Gheorghe strânge semnături pentru aprobarea steagului oraşului / Acesta a…

Sursa Foto: Primaria Sfantu Gheorghe

Primăria Sfântu Gheorghe strânge semnături pentru aprobarea steagului oraşului / Acesta a fost anulat de Curtea Supremă de Justiţie

Conducerea Primăriei Sfântu Gheorghe a declarat vineri că va relua demersurile pentru aprobarea steagului oraşului, anulat de Curtea Supremă de Justiţie, informează Agenția de presă Rador, care citează Radio Brașov.

Municipalitatea a anunțat în acest context că săptămâna viitoare va demara o strângere de semnături în rândul comunităţii locale, cu scopul de a demonstra susţinerea cetăţenilor pentru acest simbol.

Primarul Antal Arpad a declarat că începând de luni vor fi amplasate mai multe standuri, unde se vor strânge semnături timp de două săptămâni, după care va fi creată o platformă online pentru susţinerea cauzei.

De asemenea, vor fi strânse semnături şi în sistem door-to-door, campania urmând să se încheie în jurul datei de 10 noiembrie.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

3 comentarii

  1. Poligonul militar NATO de la Sf Gheorghe este cam linistit . Hai sa avem activitate acolo. Evident afisat steagul Romaniei.

  2. Se apropie alegerile și este mai ușor să obții voturi plimbându-te cu un caiet de semnături pe la ușile oamenilor și zgândărind relațiile interetnice decât făcând ceva efectiv pentru bunăstarea lor.

    …Vor spune, ca de fiecare dată, „de asta nivelul de trai este mai scăzut în orașul nostru, pentru că românii de la București nu ne alocă suficiente resurse și nici nu ne lasă să avem steagul nostru, mai bine ne separăm de ei”.

  3. E cam greu sa te impotrivesti steagului cu aceasta metoda kgbista de a face liste si cu cine nu a semnat. Scoala bolsevica rusnaca in plina actiune in Romania, autoritatile dorm…