G4Media.ro

Primăria Sfântu Gheorghe pune la dispoziţia suporterilor Sepsi OSK un tren gratuit…

Foto: Sepsi OSK

Primăria Sfântu Gheorghe pune la dispoziţia suporterilor Sepsi OSK un tren gratuit pentru finala Cupei României / ”Suporterii vor arăta adevărata faţă a comunității noastre, faptul că suntem civilizați și că nu răspundem la provocări”

Primăria Sfântu Gheorghe pune la dispoziția suporterilor echipei Sepsi OSK un tren cu 590 de locuri care să îi transporte la București pentru finala Cupei României la fotbal dintre Sepsi OSK şi FC Voluntari, care va avea loc joi de la ora 20:30 pe Stadionul Giulești, anunță Covasna Media.

„Eu sunt convins că suporterii care vor participa la acest meci vor arăta adevărata faţă a comunității noastre, şi anume faptul că suntem civilizați și că nu răspundem la provocări. În acelaşi timp trebuie să transmitem foarte clar tuturor că respectul înseamnă şi să ne respecte pe noi. Trebuie să fim şi noi respectați și asta înseamnă şi să ne putem cânta imnurile. Imnurile noastre sunt ale comunităţii maghiare, sunt ale secuilor, şi nu sunt împotriva nimănui. Oferim respect şi merităm respect, nu aşa cum s-a întâmplat aseară la Craiova unde arbitrul a fost nevoit să oprească partida de două ori din cauza scandărilor xenofobe ale gazdelor”, a declarat primarul Antal Árpád.

Sursa foto: site oficial Sepsi OSK

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

9 comentarii

  1. nu este o miscare inteleapta! as vrea sa n-am dreptate. dar posibilitatea ca sepsi sa castige cupa romaniei agita niste spirite flambate deja de problemele de zi cu zi. joi va fi o zi tensionata in bucuresti. in giulesti. cel putin evenimentele recente de la craiova se vor repeta.

  2. cand vorbeste de civilizatie sigur nu vorbeste de unguri. adevarata fata a ungurilor se stie din totdeauna. nici vorba macar de urma de civilizatie.

  3. daca ungurii vor respect trebuie sa se civilizeze si sa invete sa respecte pe ceilalti si sa respecte legea.

  4. Dacă nu puteau învinge Craiovenii la ei acasă măcar sa-i arata „cine-i stapanul” Este trist sa vezi când sportul este amestecat cu sentimente negative și frustrări.

  5. Auzi, auzi, ei ofera respect!… Nici macar limba romana nu vor s-o invete, b0zg0rii, da’ la cantat imnuri in ungara se pricep. Va doresc sa va umpleti de respect, domnilor!