G4Media.ro

Primăria Sectorului 4 anunță o licitație pentru lucrări de înfrumusețare urbană prin…

Primăria Sectorului 4 anunță o licitație pentru lucrări de înfrumusețare urbană prin artă murală cu o valoare totală estimată de patru milioane de lei

Primăria Sectorului 4 anunţă pe SICAP licitaţie pentru lucrări de înfrumuseţare urbană prin artă murală, vizând încheierea unui acord-cadru cu o durată de trei ani, la o valoare totală estimată de 4 milioane de lei.

Valoarea estimată a celui mai mare contract subsecvent este de 666.957 lei.

„Termenul de artă murală este unul cuprinzător, ce reuneşte un număr important de tehnici picturale, specifice, fiind, în primul rând, o artă de sinteză, care prin formă şi culoare caută să aducă frumosul şi rafinamentul artistic în viaţa socială, contribuind la umanizarea mediului artificial, mult prea adesea auster şi angoasant”, se arată în anunţ.

Operatorii economici participanţi trebuie să demonstreze ca în ultimii cinci ani au executat şi dus la bun sfârşit activităţi similare de artă murală în valoare cumulată de cel puţin 600.000 lei fără TVA, în cadrul a unul sau cel mult trei contracte.

Termen limită pentru primirea ofertelor este 14 octombrie.

Sursa foto: Facebook/ Primăria Sectorului 4

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

18 comentarii

 1. Transparență, foarte bine, să se înscrie cei mai buni grafferi.

 2. Îmi place la nebunie cum arată pictate zidurile de pe bulevardul Obregia.

 3. E bine să se coopereze cu specialiştii. Au apărut deja statui fioroase în municipiu.

 4. Cat mai colorate si cat mai inflorate. Ca sa placa la toata lumea…

 5. Baluta, cel mai performant primar din București.

  • Da a demolat fosta Piață performantă Piața Sudului și a făcut alta în locul ei după model Piață Mall, unde nu găsești decât câteva tarabe la parter iar în rest nici cel puțin un centru de pâine, așa a ajuns renumita Piața Sudului… Nu m,ai spun că de jur în prejur asfalt și iarbă verde cît cuprinde. Dacă așa va proceda și cu Piața Berceni o s,ă rămânem fără o Piață normală în sectorul 4. Ce să m,ai spunem că și Piața Giurgiului este făcută tot după model Piață Moll. Atît am avut de comentat.

 6. Nu pot sa nu ma intreb daca acesta este cel putin unul dintre motivele pentru care elevii din sectorul 4 au cele mai mici burse..

  • Hai, hai, hai.
   Poate cu clanul interlopilor sportivilor.
   El nu are nici o inițiere.
   Cei ce conduc sect.4 sunt cei din clanul sportivilor.Ei au acaparat și Popești Leordeni,Berceni.etc.
   Băluță este un om de paie.
   Alungă ți-l din Primărie.

 7. Dezvoltam Sportul in general si sportivii in particular. Hai labuta ca se poate.

 8. Artiștii capabili să facă aceste lucrări sigur sunt „operatori economici” care sunt moral creditați ca pe banda rulanta. Dealtfel dețin portofolii cu lucrări executate pe un minim de 120.000 euro in maxim trei contracte in ultimii 5 ani, sau poate un singur contract baban direct…bam, contractu !
  O sa iasă bine..probabil un showroom de tencuieli decorative executat de appolo d’or

 9. Baluta a terminat investitiile in scolile din sectorul 4 si a inceput sa imparta banii la artistii clanului sportivilor.

 10. Da a demolat fosta Piață performantă Piața Sudului și a făcut alta în locul ei după model Piață Mall, unde nu găsești decât câteva tarabe la parter iar în rest nici cel puțin un centru de pâine, așa a ajuns renumita Piața Sudului… Nu m,ai spun că de jur în prejur asfalt și iarbă verde cît cuprinde. Dacă așa va proceda și cu Piața Berceni o s,ă rămânem fără o Piață normală în sectorul 4. Ce să m,ai spunem că și Piața Giurgiului este făcută tot după model Piață Moll. Atît am avut de comentat.

 11. Înseamnă că se trăiește foarte bine in sectorul 4 din București. Presupun că toată lumea are serviciu, sunt bine plătiți, copiiilor nu le lipsește nimic în scoli, regia de transport cred că își cere scuze de la cetățeni daca nu ajunge la ora fixa, infrastructura e bine pusa la punct, toți cetățenii sunt fericiți, dar poate puțin plictisiți și de aceea au nevoie de aceste creații , că să sisi mai iasă din cotidianul banal.

 12. Specialitatea casei, tocatul banilor pe „infrumusetare”.
  Vezi bai Nicusoare cum se cistiga alegerile? Tu cu tevile pe sub pamint, asta cu floricele pe trotuare, avantaj el, ca ilustrii alegatori nu fac legatura intre faptul ca n-au apa calda si starea conductelor, dar sint cu totii niste iubitori de arta a trotuarelor extaziati in fata operelor artistului Baluta.

 13. Adică = CU DEDICAȚIE . Artiștii NU SUNT citez OPERATORI ECONOMICI sunt doar ARTIȘTI poate foarte talentați dar nu au nici o șansă să partcipe la această licitație pentru că nu au un CAIET DE SARCINI FĂCUT PE PROFILUL LOR .

 14. Bine că le colorează, că pentru alea de trebuiesc reabilitate nu are bani! Cel mai nesimțit și mincinos primar!

 15. Miroase a contract cu dedicație de la o poștă