G4Media.ro

Primăria Sectorului 1 anunţă că va redeschide parcarea de sub Pasajul Basarab,…

Sursa foto: Inquam Photos / George Călin

Primăria Sectorului 1 anunţă că va redeschide parcarea de sub Pasajul Basarab, închisă de peste 10 ani

Primăria Sectorului 1 anunţă că va redeschide parcarea de sub Pasajul Basarab, închisă de peste 10 ani. Consiliul General al Municipiului Bucureşti a aprobat, luni, trecerea acesteia în administrarea Consiliului Local al Sectorului 1.

Primăria Sectorului 1 arată, într-un comunicat de presă, cî va reda cetăţenilor care locuiesc în zona Nicolae Titulescu – Banu Manta parcarea de sub Pasajul Basarab.

Consiliul General al Municipiului Bucureşti a adoptat, în şedinţa de luni, Hotărârea privind transmiterea din administrarea CGMB în administrarea Consiliului Local al Sectorului 1 a parcajului suprateran exterior, sub pasaj Barasab, aferent obiectivului de investiţii „Pasaj rutier denivelat superior Basarab”, în vederea derulării de lucrări de mentenanţă şi întreţinere.

Proiectul a fost adoptat cu 29 de voturi „pentru” şi două abţineri.

„Vom deschide parcarea de sub Pasajul Basarab după ce, mai bine de 10 ani de zile, a stat în paragină. La începutul acestui an am reuşit să obţin toate avizele pentru deschiderea ei şi mai aveam nevoie doar de acordul PMB pentru a deschide parcarea. Deşi consilierii generali PNL au încercat de mai multe ori să blocheze acest proiect, iată că solicitarea noastră de a primi în administrare parcarea a fost, într-un final, aprobată”, a declarat primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, conform comunicatului.

Potrivit sursei citate, parcarea a fost proiectată ca parcaj exterior supraetajat şi poate adăposti 65 de locuri de parcare. Finanţarea lucrărilor de mentenanţă şi întreţinere se va realiza din bugetul local al Sectorului 1. Conform proiectului de hotărâre adoptat luni, predarea parcării supraetajate se va face în termen de 60 de zile de la data intrării în vigoare a hotărârii.

sursa: News.ro

Citește și...

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

10 comentarii

 1. mai bine ne spune despre Bazele Sportive abandonate care ar putea fi deschise pentru publicul larg.
  Pt. Nicusor – e o astfel de baza si in spate la MApN/Marriott

  • Vezi ca exista pe pagina primariei un formular pentru petitii… Scrii acolo despre ce Baza Sportiva doresti, reala sau imaginara, soliciti informatii.
   Cei de la primarie sunt obligati sa iti raspunda. Ne spui pe urma ce raspuns ai primit, mai ales daca esti nemultumit de raspuns sau daca crezi ca primaria nu face ce trebuie.
   Sa mananci… pe site e cel mai usor.

  • @i0: chiar sa stii ca am scris pe vremea cand era Firea la carma: am intrebat atunci despre tramvaiul de pe Barbu Vacarescu – nu mi-a raspuns nimeni, am completat corect formularul lor de pe pagina de internet.
   cei de la primaria de sector mi-au raspuns, referitor la alt subiect

   mai nou, prefer sa donez – si tin regim aici pe site

 2. De ce, de fiecare dată când se rezolvă ceva ,vine câte un nene sau o tanti să vorbească de altceva …? Clotilde e number one!

 3. Chiar nu se trezește nimeni din minciunile acestei primărite care și-a adus aportul distructiv ca și edil la sectorul 1 ???

  • Si care sunt „minciunile acestei primarite” referitor la parcarea de sub Pasajul Basarab?
   Informeaza-ne! Aduti aportul la acest forum 🙂 🙂 🙂

  • Toasa ‘Mikki ,aportul nu poate fi decât constructiv…

  • Puți a pr0stie. Vedem cu ochii liberi că nu sunt minciuni, ăștia no urcare trăiesc vin București. Când locuiești în vârf de munte , nu ai de unde să știi. Aportul distructiv le-a avut diamantele acelea. Cum ziceam, pr0stia e mare in tine

 4. Mai bine ar renova acolo, e o împuțiciune greu de imaginat. Greu de crezut că acest pasaj a ajuns în halul ăsta în doar 11 ani…

 5. Mi(caca)i vezi cum o furi când dai prost? A fost mai bun diamante sau celelalte nestemate care s-au perindat pe la sect 1?Nu, păi si atunci? Nu mai bine taci? VOTEZ CLOTILDE! Să moară diamantii si firele (sârme)!