G4Media.ro

Primăria municipiului Roman vrea să interzică reclamele la videochat

Primăria municipiului Roman vrea să interzică reclamele la videochat

Primăria municipiului Roman (județul Neamț) a pus în dezbatere publică un proiect de hotărâre care prevede interzicerea totală a reclamelor la serviciile de videochat în oraș, transmite publicația InRoman.ro.

Proiectul cere interzicerea oricărei forme de promovare a studiourilor de videochat, atât pe domeniul public, cât și pe cel privat.

Primăria arată că activitățile de videochat încalcă normele de moralitate, pot pune în pericol sănătatea și integritatea fizică și psihică a copiilor și tinerilor. (Foto: beyou-studio.ro)

Citește tot articolul pe InRoman.ro

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

2 comentarii

 1. Foarte bine face Primaria , ma mir cum au acceptat pana acum !!
  Evident ca pt bani la buget , dar nu e in regula asa ceva !!

  Patroneii de studiouri au pulsat cu bani la bugetul local si cu spagi individuale de a fost posibil asa ceva ! Si Bucurestiul e plin , gen Studio20 si alti „antreprenori” !

  ‘Meseria ” in sine nu e foarte condamnabila , condamnabil sunt reclamele stradale , pline de minciuni ( ca sa atraga fetele ) . Daca o fac din mediul privat , intim al casei lor e treaba lor !

  Dar cum e sa te mai si „lauzi” cu asa ceva ?

  De fapt nu ele se lauda , patroneii de carton fac asta , ridicand videochatul la rang de meserie suprema si de venituri supreme in romanica ….

 2. Erau invidiosi pensionarii patrioti cand veneau fetele cu bani din Italia, dar acum turbeaza. Neamtul e cel mai imbatranit judet din tara, asa ca sunt cel mult zece fete in sat, si o sa le cumpere tot, doar cu WFH.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.