G4Media.ro

Primăria Craiova caută artiști care să presteze gratis la Târgul de Crăciun…

Sursa foto: Facebook / Primăria Craiova

Primăria Craiova caută artiști care să presteze gratis la Târgul de Crăciun / Li se promite promovare în social-media

Primăria Municipiului Craiova a lansat un apel pentru artiști stradali, care să performeze gratuit în cadrul evenimentului, anunță Știri Craiova.

În schimb, administrația locală promite că ”artiștii selectați vor fi promovați ulterior de către municipalitate prin mijloacele specifice (site-ul instituției, rețele de socializare, mass-media etc.)”.

Totodată, mai arată primăria, artiștii care vor fi selectați vor primi autorizații de desfășurare a activităților artistice, pe perioada Sărbătorilor de iarnă, în Piața Mihai Viteazul și Piața Frații Buzești, cu posibilitatea ca aceste autorizații să fie prelungite ulterior.

”Doritorii se pot înscrie online, în perioada 20 octombrie – 3 noiembrie 2023, accesând formularul on-line care se regăsește atât pe site-ul Primăriei – www.primariacraiova.ro, cât și al Casei de Cultură “Traian Demetrescu”.

Activitățile artistice propuse pot fi din aria artelor plastice, precum și a artelor performative (teatru, dans, muzică, pantomimă, clownerie)”, scrie în comunicatul remis presei.

 

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

2 comentarii

  1. prosti sunt destui

  2. e băiatul ăla trist, care crede că poate cînta…..
    smiley , parcă.