G4Media.ro

Primăria Constanţa  restricţionează total activităţile cu publicul / Mai mulţi angajaţi au…

sursa foto: Florina Raicu

Primăria Constanţa  restricţionează total activităţile cu publicul / Mai mulţi angajaţi au fost testaţi pozitiv cu coronavirus

Primăria municipiului Constanţa anunţă sâmbătă că se restricţionează total activităţile cu publicul, având în vedere faptul că mai mulţi funcţionari publici din cadrul instituţiei au fost testaţi pozitiv pentru SARS-COV-2.

„Având în vedere faptul că mai mulţi funcţionari publici din cadrul instituţiei au fost testaţi pozitiv pentru SARS-COV-2, se restricţionează total activităţile cu publicul la sediile Primăriei municipiului Constanţa. Acţiunile de dezinfecţie în spaţiile în care îşi desfăşoară activitatea colegii noştri se vor efectua de două ori pe zi, dimineaţa şi seara, cu substanţe avizate de Ministerul Sănătăţii. Accesul funcţionarilor publici în sediile Primăriei municipiului Constanţa se face cu respectarea tuturor normelor în vigoare: purtarea obligatorie a măştii în spaţiile închise, termoscanarea şi igienizarea mâinilor”, precizează Primăria Constanţa, într-un comunicat de presă, citat de Agerpres.

Autoritatea locală face apel la cetăţeni să utilizeze mijloacele de comunicare online.

Context

În ultimele 24 de ore au fost raportate 330 de noi cazuri de infecții cu virusul COVID – 19 în România. La secțile de Terapie Intensivă sunt internați 190 de pacienți. În carantină instituționalizată sunt 1.335 de persoane. 80.014 persoane sunt în izolare la domiciliu și se află sub monitorizare medicală

Până în 20 iunie, pe teritoriul României au fost confirmate 23.730 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus). Dintre acestea, 16.735 au fost declarate vindecate și externate.

1.500 persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19 au decedat. În intervalul 19.06.2020 (10:00) – 20.06.2020 (10:00) au fost înregistrate 16 decese (12 bărbați și 4 femei), ale unor pacienți infectați cu noul coronavirus, internați în spitalele din Argeș, Bistrița-Năsăud, Cluj, Harghita, Neamț, Prahova, Suceava și Tulcea.  Dintre acestea, 1 deces a fost întregistrat la categoria de vârstă 40-49 ani, 1 deces la categoria de vârstă 50-59 ani, 1 deces la categoria de vârstă 60-69 ani, 9 decese la categoria de vârstă 70-79 ani și 4 decese la persoane de peste 80 de ani. Toate decesele sunt ale unor pacienți care au prezentat comorbidități.

De la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, au fost înregistrate alte 330 de noi cazuri de îmbolnăvire. La secțiile ATI, în acest moment, sunt internați 190 de pacienți.

 

Citește și...

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

6 comentarii

  1. Vedeți că v-ați încurcat în planificări. Atât de mult vă doriți să arătați cât de gravă e situația (și să ne trimiteți iar la vaccinurile neconsumate ale doamnei Ursula) încât ați publicat același articol de două ori.
    De altfel, se și vede din corpul lui: „[…] Anca Andriţoiu, a declarat astăzi, 28 iunie[…]”. Azi e 29 iunie.

    • Fără versiuni actualizate vaccinurile făcute pe tulpina inițiala sunt fix pix.

    • Vaccinurile au salvat milioane de vieți. Rusia duce un război hibrid împotriva lumii civilizate, care include minciuni pentru credulii numiți antivaxeri.

  2. Virusul ăsta va continua să existe, indiferent de ce spun anti sau pro vaccinistii. Probabil nu în forma agresivă de la început, dar va mai face victime. Carantina și vaccinarea obligatorie fiind excluse ( opinia publică, cea care le știe pe toate se va opune categoric) fiecare se apăra după cum îl duce mintea. Mai vorbim mai spre iarnă…

  3. Să vă pupe maica evoluție reci pe toți pricepuții de net! Deci nu există virus, „vaccinele“ vă bagă cipuri și șurube, huo și la moaște! :)))))

  4. Cireada de vaxinati este responsabila pt ceea ce va urma. Mai ales aia care au fost vocali și au ostracizat oamenii raționali, cu liber arbitru.