G4Media.ro

Primăria Constanţa, apel pentru ajutorarea persoanelor afectate de cutremurele din Turcia /…

Sursa foto: ILYAS AKENGIN / AFP

Primăria Constanţa, apel pentru ajutorarea persoanelor afectate de cutremurele din Turcia / Este recomandată donarea de haine noi de iarnă pentru adulţi şi copii

Primăria Constanţa face apel către constănţeni să doneze bunuri pentru persoanele afectate de cutremurul din Turcia, anunță Agenția de presă Rador. „Ca urmare a tragediei umanitare din țara prietenă și parteneră, ne asociem demersului Ambasadei Republicii Turcia în România și facem apel la empatia și genereozitatea locuitorilor municipiului Constanța, probate deja de numeroase ori, pentru a se implica în campania de ajutorare inițiată de Ambasadă, prin donarea următoarelor bunuri extrem de necesare persoanelor afectate de cutremur în Turcia“, se arată în comunicatul municipalităţii.

Este recomandată donarea de haine noi de iarnă pentru adulţi şi copii (paltoane, geci, pelerine de ploaie, ghete, cizme, pulovere, pantaloni, mănuși, fulare, eșarfe, căciuli, ciorapi, șosete, lenjerie de corp), corturi, paturi de campanie, saltele, pilote, pături, saci de dormit, radiatoare, lămpi de gaz, butelii, termosuri, lanterne, baterii externe, generatoare, cutii cu alimente (produse alimentare neperisabile, conserve), mâncare pentru bebeluși, scutece, produse de igienă și curățenie, produse de igienă feminine. Produsele pot fi donate la punctul de colectare aflat la sediul Romtextil (acces din strada Industrială, în apropierea fabricii de ulei), în intervalul orar 10:00 – 17:00. Persoană de contact Selahattin Susli, telefon 0743064813.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

1 comentariu

  1. Dar de ce numai haine noi? Se supara erdogan daca primesc haine sh sau ce? Nu e ok cu cartea sfanta sa porti haine sh?