G4Media.ro

Primăria Capitalei: Vineri încep tratamentele de dezinsecţie pentru combaterea căpuşelor

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media.ro

Primăria Capitalei: Vineri încep tratamentele de dezinsecţie pentru combaterea căpuşelor

Compania Municipală Eco Igienizare Bucureşti (CMEIB) începe, vineri, tratamentele de dezinsecţie pentru combaterea căpuşelor. Potrivit unui comunicat al municipalităţii transmis, joi, Agerpres, anul acesta, conform Planului Unitar de Acţiune aprobat de Consiliul General al Municipiului Bucureşti vor fi desfăşurate pe toată durata sezonului cald cinci astfel de tratamente.

Operaţiunile de dezinsecţie vor fi efectuate pe toate spaţiile verzi ale domeniului public – parcuri, grădini publice, locuri de agrement, cimitire şi spaţii sau terenuri aferente imobilelor (asociaţii de locatari/proprietari, cămine de elevi, locuinţe sociale).

Tratamentele se efectuează prin pulverizare/atomizare cu echipamente specifice, pe toate suprafeţele cu vegetaţie. Produsul insecticid utilizat este Solfac Trio EC 140, un concentrat emulsionabil, utilizat pentru combaterea căpuşelor, ţânţarilor, muştelor şi gândacilor.

În concentraţia de 2%, folosită pentru combaterea căpuşelor, soluţia insecticidă nu este toxică pentru om şi animale. Toate produsele biocide utilizate de CMEIB sunt avizate de Ministerul Sănătăţii, prin Comisia Naţională pentru Produse Biocide.

Cetăţenii pot face sesizări şi reclamaţii în legătură cu apariţia oricăror focare de infestare în Capitală la numărul de dispecerat non-stop 0752.041.898 şi pe e-mail, la adresa sesizari@cmeib.ro.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

2 comentarii

 1. Nu cred, pai e normal așa?!?
  Doamna Firea le începea in Septembrie, până apărea nevoia, până făcea licitația . .
  Se poate si din Martie?!?
  Oricum Nicușor să dispară, sa vină înapoi duamna Firea, ăsta plantează și semințe de flori, în curând o să bage ăsta toți banii în investiții în loc să cumpere flori și să dea vauchere cu vacanțe în Grecia.
  De țevi avem noi nevoie? se mai baga si în pământ, avem nevoie de panseluțe care se pun în pământ dar macar se vad, ce naiba domneee sa vina duamna Firea, poate o fac și nașa și-mi dă si mie la Primărie ceva acolo, o Speciala, că e de la PSD și ăștia stau tare de tot pe Speciale, tocmai ce le-a trecut prin cap să renunțăm la miliardele din PNRR că să poată omorâ Bugetul României cu pensiile speciale și dobânzile la care ne împrumutăm sa le poată plăti.

  România e pe moarte, dar să-i trag și eu o bucată până moare . . by PSD și acoliții: PNL, AUR și UDMR.

  • Revine Firea, românii sunt proști, nu judecă, nu apreciază un primar cinstit, numai hoți vor, se simt bine cu hoți.