G4Media.ro

Primăria Braşov a început pregătirile pentru Târgul de Crăciun și selectează agenții…

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media

Primăria Braşov a început pregătirile pentru Târgul de Crăciun și selectează agenții economici care vor să participe / Pe 30 noiembrie se aprind luminiţele în centrul oraşului

Primăria Brașov a intrat în linie dreaptă în ceea ce privește organizarea Sărbătorilor de iarnă și a Târgului de Crăciun. Din această săptămână și până în 6 octombrie, producătorii, meșteșugarii, artizanii și comercianții sunt invitați să se înscrie pentru a participa la Târgul de Crăciun din acest an, anunță Brașov.net.

”Pentru a ne asigura că brașovenii și turiștii vor avea parte de un târg cu produse de calitate, diverse și la prețuri decente, departajarea participanților se va face ținând cont de aceste criterii.

Pentru a discuta despre modul de desfășurare a târgului, punctaj, tarife, îi invităm pe comercianții din centrul istoric și comercianții/producătorii care participă la târguri, la consultarea care va avea loc marți, 26 septembrie 2023, la ora 15:00, în format hibrid, fizic – în sala de Consiliu Local a Primăriei Brașov (în limita locurilor disponibile), respectiv online, pe Zoom”, anunță Primăria Brașov.

În cadrul târgului se vor comercializa produse alimentare ambalate, produse meșteșugărești și artizanale și produse alimentare preparate la fața locului.

Târgul de Crăciun din acest an va începe în data de 30 noiembrie, în aceeași zi când va avea loc și aprinderea iluminatului festiv în oraș, și se va încheia în data de 7 ianuarie.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

4 comentarii

  1. Sărbători fericite@

  2. Io zic sa organizeze de Craciun pregatirile pentru Targul de Paste.