G4Media.ro

Prima fotografie cu piatra de mormânt sub care se odihnește regina Elisabeta…

Facebook / The Royal Family

Prima fotografie cu piatra de mormânt sub care se odihnește regina Elisabeta a II-a

Casa Regală a Marii Britanii a publicat sâmbătă prima fotografie cu piatra de mormânt instalată la Capela memorială Regele George al VI-lea, sub care se odihnesc rămășițele reginei Elisabeta a II-a.

Elisabeta a II-a, soțul ei, Philip, tatăl ei, George al VI-lea, și mama ei, Elisabeta, se află sub o placă simplă de marmură neagră belgiană, pe care sunt inscripționate numele lor. Mormântul este înconjurat de flori și coroane de flori, potrivit BFM TV.

Luni, a avut loc o ceremonie funerară în Capela St George, în prezența membrilor familiei regale și a celor 15 prim-miniștri ai regatelor care au servit alături de suveranul britanic în calitate de șef de stat. Elisabeta a II-a, în vârstă de 96 de ani, a fost apoi înmormântată în cadrul unei ceremonii private în Capela memorială George al VI-lea de la Castelul Windsor.

Săptămâna viitoare, capela va fi din nou deschisă publicului începând de joi. Intrarea va costa 26,50 lire sterline (29,66 euro) în timpul săptămânii și 28,50 lire sterline (31,90 euro) duminica.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

11 comentarii

 1. putrezeste, nu se odihneste…

  • Ma exaspereaza utilizarea pe scara larga a sintagmei asteia feudale de parca este o obligatie nescrisa sa protejezi ignoranta celor din jur, perpetuarea sintagmelor de genu asta feudalo-mioritic si obisnuirea copiilor sa le foloseasca decum incep sa interactioneze cu realitatea contribuie la formarea unui mod de functionare cognitiv nepotrivit cu analiza si intelegerea obiectiva a realitatii. Limbajul incetatenit are puterea de a transforma societatea, vezi istoria – marxismul, fascismul, orwell etc. Cultural, Romania are nevoie de un efort gigantic de curatare de miasme religuoase a discursului public si mediatic, de personalitati care sa aiba curajul sa foloseasca si sa promoveze activ un limbaj laicizat.

  • Ismail,bine punctat! 😄 Mai bineo scoteau la licitatie la cat a fost plimbata de zici ca era Tutankamon.

 2. Lucian m ai dat pe spate:))

  • … daca esti o femeie atragatoare, continuam de acolo, doar ramai asa si lasa un nr de tel sa te localizez 😁

 3. Lucian, ce fumezi fratica ?!

 4. Nu a fost niciodata la scoala si se juca cu cateii! ce poti sa vrei mai mult de la un lider?

 5. Cum va permiteți să comentați oameni pe care nu ii cunoașteți? Prin comparație cu dv. ELISABETA REGINA Va rămâne în istoria unei omeniri alfabetizare si cu adevărat civilizate.
  Iar dv. Cei care vă ridicați tonul la adresa limbii folosite, sigur nu aveti prea multe cunoștințe despre istoria limbii române, a istoriei noastre in general si , mai ales, nici habar despre pilonii identității unui popor. Limba si religia sunt temeiuri puternice de unitate !
  Poate ar fi bine sa cititi mai mult …

 6. Tocmai ce le-ați dat o idee celor din BOR(fașii) cu prețurile astea. Să vedeți ce taxă o sa pună Dani la pelerinajul lu Paraschiva.

  Sau o sa organizeze pelerinaje și la Elisabeta mai nou