G4Media.ro

Preşedintele Partidului Liberal Timiş şi fost membru PNL, a trecut la PSD…

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media

Preşedintele Partidului Liberal Timiş şi fost membru PNL, a trecut la PSD cu peste 500 de colegi / Îl susţine pe Alfred Simonis pentru şefia CJ Timiş

Raul Ambruş, preşedintele Partidului Liberal Timiş, a decis să treacă la PSD Timişoara alături de peste 500 de colegi şi să susţînă candidatura lui Alfred Simonis (foto) pentru funcţia de preşedinte al CJ Timiş, după ce şi-a exprimat nemulţumirea că Alianţa Timişoara Unită îl va susţine pe Alin Nica pentru functia de preşedinte al Consliului Judeţean Timiş, transmite News.ro.

“PSD a fost mereu un partid deschis către oamenii performanţi şi către liderii din comunitate. Prin venirea lui Raul Ambruş şi prin alianţa cu PNL, cred că am reuşit cu adevărat să realizăm un pol social-liberal în Timiş extrem de puternic, care poate oferi stabilitate în viitorii patru ani. Din postura de preşedinte interimar al Camerei Deputaţilor, am impus împreună cu ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, că judeţul Timiş să nu mai fie marginalizat la Bucureşti. Pentru a putea implementa proiectele de care Timişul are nevoie că de aer este nevoie şi de o echipa performanţă şi de stabilitate politică solidă. Răul Ambrus se alătură echipei PSD Timiş într-un proiect serios şi pe termen lung care înseamnă, în primul rând, modernizarea judeţului Timiş şi a Timişoarei. Nu ne permitem să facem experimente pe spatele cetăţenilor, de aceea mergem la sigur cu oameni care au demonstrat deja“, a declarat preşedintele PSD Timiş, Alfred Simonis.

La rândul său, consilierul local Raul Ambruş a spus că PSD Timiş se prezintă în faţa cetăţenilor la alegerile locale cu cel mai serios proiect de dezvoltare a Timişoarei şi judeţului Timiş.

“Vreau să mulţumesc preşedintelui PSD Timiş, Alfred Simonis, pentru deschiderea şi energia cu care ne-a întâmpinat încă de la primele discuţii pe care le-am avut. A dat dovadă că este un om hotărât, serios şi dinamic, care ştie foarte clar ceea ce vrea să facă. Ne-am alăturat echipei PSD Timiş, deoarece aici am găsit un proiect ambiţios care să ducă Timişoara şi judeţul Timiş la un alt nivel. S-a demonstrat şi în trecut că PSD ştie să funcţioneze extrem de eficient alături de o componentă liberală şi de aceea am toată încrederea că experienţă pe care eu şi colegii mei am acumulat-o în administraţia din Timişoara se completează foarte bine cu experienţă pe care colegii mei din PSD Timiş o au la nivelul judeţului. Alfred Simonis şi Sorin Grindeanu sunt doi oameni care în ultimii ani au reuşit pentru Timişoara şi judeţul Timiş ceea ce nimeni nu a mai reuşit vreodată, să atragă fonduri şi proiecte care să aducă dezvoltare cu adevărat“, a precizat Raul Ambruş.

Consilierul local Raul Ambruş este la primul mandat în Consiliul Local Timişoara şi a deţinut, pe rând, funcţiile de preşedinte al TNL Timiş şi secretar general al PNL Timişoara.

Raul Ambruş a fost exclus din Partidul Naţional Liberal Timiş, după ce a făcut scandal la Conferinţa de alegeri a PNL Timişoara. Acea Conferinţă de alegeri a fost anulată şi câteva zile mai târziu, alegerile au fost reluate, fiind atunci ales preşedinte al PNL Timişoara, Cosmin Tabără. În acelai timp, liberalii au început demersurile pentru excluderea lui Răul Ambruş din PNL, mai ales că acesta a fondat şi Platforma Liberal Conservatoare care ulterior s-a transformat în Partidul Liberal. Totuşi Răul Ambrus a rămas conslier local şi a votat proiectele USR, fără să ţină cont de votul PNL.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

2 comentarii

 1. Și cârpele de la vârful găștii mai stau în comasat?

 2. Oricum nu contează cine cu cine se amestecă că tot împreună vor ajunge într-un fel sau altul şi avem un raţionament foarte simplu pentru voi.

  Dacă PSD şi PNL cum se preconizează că nu vor avea destule voturi pentru o următoare guvernare care dintre variantele de mai jos credeţi că va fi pentru urmatoarea guvernare:
  ……………..
  PSD-PNL-Reper
  PSD-PNL-UDMR
  PSD-PNL-AUR
  PSD-PNL-Reper-UDMR
  PSD-PNL-Reper-AUR
  PSD-PNL-AUR-UDMR
  PSD-PNL
  PSD-AUR
  PNL-Reper
  AUR-UDMR
  ……………..
  Doar alianţele dintre partidele astea pot fi posibile pentru o guvernare ca alternativă la alianţa ADU.

  Deci cât este de greu să înţelegi că atuncea când vei vota sunt doar două variante de alianţe care se vor face pentru următoarea guvernare(indiferent din ce partide vor fi făcute de o parte a alianţei) şi unde poate să ajungă votul tău?…..Doar două variante sunt şi tot sunteţi încurcaţi ce să alegeţi.