G4Media.ro

Preşedintele Klaus Iohannis şi soţia sa, Carmen, la recepţia oferită de Preşedintele…

Sursa Foto: X

Preşedintele Klaus Iohannis şi soţia sa, Carmen, la recepţia oferită de Preşedintele Joe Biden şi de Prima Doamnă Jill Biden, cu ocazia Adunării Generale a ONU

Preşedintele Klaus Iohannis şi soţia sa, Carmen Iohannis, au participat la recepţia pentru liderii de stat oferită de Preşedintele SUA, Joe Biden şi de Prima Doamnă Jill Biden, cu ocazia Adunării Generale a ONU, transmite News.ro

Preşedintele Klaus Iohannis a postat o fotografie pe X cu mesajul: ”participarea la recepţia pentru lideri oferită de Preşedintele Joe Biden şi de Prima Doamnă Jill Biden, cu ocazia Adunării Generale a Organizaţiei Naţiunilor Unite”.

În fotografie, şeful statului şi soţia sa se află alături de preşedintele Statelor Unite, Joe Biden şi de Prima Doamnă Jill Biden.

Preşedintele României, Klaus Iohannis, conduce, în perioada 18-22 septembrie 2023, delegaţia României la segmentul la nivel înalt al celei de-a 78-a sesiuni a Adunării Generale a Organizaţiei Naţiunilor Unite (ONU), care se va desfăşura la New York, Statele Unite ale Americii.

Preşedintele a plecat duminică, cu un zbor fără escală, de la Sibiu spre New York, pentru a participa la Adunarea Generală a ONU, cu un avion închiriat de Administraţia Prezidenţială de la Global Jet Luxemburg, transmite site-ul specializat în ştiri din aviaţia Boarding Pass.

Avionul are o capacitate maximă de 13 persoane. Administraţia Prezidenţială a închiriat un avion de la Global Jet Luxemburg, unul de tip Bombardier Global 6000 care poate transporta maximum 13 pasageri. Pentru confortul pasagerilor, scaunele din acest avion pot fi convertite în trei paturi de o singură persoană şi un pat dublu.
viewscnt

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

8 comentarii

 1. ne costa prea mult plimbarile inutile ale dulapului si ravasitoarei.

 2. Se putea să lipsească de la o călătorie gratis in SUA? Măcar pt a-și plimba și consoarta gratis. Nu poate să plece fără ea, chiar dacă nu e cazul să îl însoțească.

 3. Și iar are o rochie de parcă ar fi la o nuntă la țară..

 4. Ce cuminte stă înalt că bradul . .
  Bănuiesc că era încântat că-l lasă Biden sa meargă la shopping cu Sinistra după poză.

 5. Și soția sa, Carmen! Fără nume nu mergea?!

  • cum sa rateze o asa intalnire~! cate astfel de ocazii sa mai fie?

 6. Spre deosebire de ea, Jill arată bine, chiar și zâmbetul ei e plăcut.

 7. KK WC iohanis si „Leaders Reception”…