G4Media.ro

Președintele Finlandei i-a subliniat lui Putin „necesitatea de a stabili o încetare…

Sursa foto: Matti Porre/Tasavallan presidentin kanslia (Flickr - TPKanslia/ Office of the President of the Republic of Finland)

Președintele Finlandei i-a subliniat lui Putin „necesitatea de a stabili o încetare imediată a focului în Ucraina și de a asigura evacuarea în siguranță a civililor de-a lungul coridoarelor umanitare”

Președintele Finlandei, Sauli Niinistö, i-a spus lui Vladimir Putin, într-un apel telefonic care a durat o oră, că este nevoie de o încetare imediată a focului pentru a evacua în siguranță civilii, relatează Reuters.

Biroul președintelui finlandez a transmis că Niinistö i-a spus lui Putin că agravarea războiului din Ucraina a avut un impact puternic asupra opiniilor occidentale.

„Președintele Niinistö a subliniat necesitatea de a stabili o încetare imediată a focului și de a asigura evacuarea în siguranță a civililor de-a lungul coridoarelor umanitare”, se arată într-un comunicat.

Mai devreme, Niinistö a vorbit și cu președintele ucrainean Volodimir Zelenski. El a postat pe Twitter că „făce tot posibilul pentru pace”.

Sursa foto: Matti Porre/Tasavallan presidentin kanslia (Flickr – TPKanslia/ Office of the President of the Republic of Finland)

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Citește și...