G4Media.ro

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, cere ca Spitalul de Urgență să-și…

sursa foto: suceavanews.ro

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, cere ca Spitalul de Urgență să-și reia activitățile medicale normale, de dinainte de epidemie

Liderul Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, consideră că activitățile din cadrul Spitalului Județean de Urgență trebuie reluate coform programului de dinainte de pandemie.

Flutur a precizat că solicitarea a fost avansată după ce executivul Consiliului Județean a făcut o analiză, împreună cu conducerea Spitalului, axată în special pe evoluţia numărului de pacienţi COVID şi non-COVID.

Sâmbătă, în cadrul întrunirii Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Suceava, a fost evaluată solicitarea avsantă de Flutur, stabilindu-se procedurile şi paşii de urmat în vederea revenirii Spitalului în circuitul medical obișnuit.

„Odată cu scăderea numărului de pacienţi COVID, tendinţa epidemiologică favorabilă, precum şi recenta extindere a sectoarelor tampon, unde pacienţii sunt testaţi serologic şi ulterior transferaţi în sectoarele COVID sau non-COVID, se poate trece la identificarea paşilor de urmat pentru deschiderea spitalului (…) pentru toate serviciile asigurate anterior izbucnirii epidemiei. Pentru suceveni şi zonele limitrofe este nevoie să fie deschise cât mai repede majoritatea secţiilor. Sunt multe servicii medicale care nu pot fi asigurate de alte spitale din judeţ din motive de personal şi dotare sau sunt secţii cu specializări medicale unice în judeţ”, a transmis Flutur, conform Agerpres.

 

Sursa Foto: suceavanews.ro (Spitalul Judetean de Urgenta)

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

9 comentarii

 1. A revenit acesta in decor?

 2. Mai vrea sa bage 20 mil de euro iar

 3. Buna ziua!Daca as fi ministru sănătății l-aș condiționa!1.Sa nu mai trimita pe nimeni la sparanghel și,2.Sa puna manager doar chelneri ,nu patroni de pompe funebre!!!Noroc ca nu sunt ministru!!!Dar,datorită faptului că s-a revenit la legea care,nu a fost artificiul unei fandari a Constitutiei,fiind presedinte de CJ,Flutur poate sa faca ce vrea el!!!!Atat timp cat face corect Si pentru suceveni!!!

 4. business as usual ne trebuie bani, ca vin alegerile!!!

 5. Fluture, nu te mai baga in seama, lasa doctorii sa decida, ultima data ai facut praf suceava.

 6. Președinții ăștia de cejeuri sunt puși pe viață?!

  • Nu, teoretic.🤭
   Dar sunt aleși, pe viata, de oameni (ma abțin de la calificari) care nu au nicio problemă, tresărire sau dubiu sa ii „lase” acolo ….pe viata.
   Inclusiv pe viata lor, daca e sa ne raportam la situația Sucevei.

  • „Mama proștilor e mereu gravidă”

 7. La toți cei care au postat lîngă acum te-ai referit, Alex 1?