G4Media.ro

Preşedintele AUR Giurgiu: Prin acest demers al comasării alegerilor, am fost validaţi…

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media

Preşedintele AUR Giurgiu: Prin acest demers al comasării alegerilor, am fost validaţi ca o opoziţie reală

Preşedintele organizaţiei judeţene Giurgiu a partidului extremist AUR, Iulian Naipeanu, a declarat joi, într-o conferinţă de presă, că partidul său a fost „validat ca o opoziţie reală” prin comasarea alegerilor şi a faptului că „stânga şi-a dat mâna cu dreapta”.

„După 34 de ani, aseară a început din nou veşnica coaliţie PSD-PNL, vechiul FSN, îmbrăcat în straie noi (…) Au reuşit să dea mâna stânga cu dreapta împotriva firii naturale a politicii din România, de frica membrilor (…) Ciolacu, cât şi Ciucă, au crezut că mergând braţ la braţ vor mulţumi atât baronii lor din partid şi să rămână şi la putere, cu orice preţ, de aceea au făcut aceste comasări, de aceea au fost doar pe grabă! Întrebarea noastră este ce vom face în judeţele, în oraşele, în localităţile unde vom avea timp de patru luni atât primari în funcţie cât şi primari care au pierdut alegerile, preşedinţi de CJ care au câştigat şi cei care au pierdut? Va fi o tevatură totală! Prin acest demers ei doar ne-au validat pe noi, partidul AUR, ca o opoziţie reală la tot ceea ce vor ei să facă”, a afirmat Iulian Naipeanu, citat de Agerpres.

Potrivit acestuia, AUR are organizaţii locale în 90% dintre localităţile judeţului, dar sunt şi câteva localităţi, cum ar fi Comana şi Toporu, unde „nu a reuşit să coaguleze”.

„În momentul acesta avem organizaţii care sunt puternice şi căutăm să ne întărim cât mai mult, dar avem şi localităţi gen Comana, Toporu, unde nu am reuşit să formăm un nucleu”, a adăugat Naipeanu.

Liderul judeţean al AUR a mai menţionat că formaţiunea va avea candidaţi proprii la alegerile locale în toate localităţile din judeţ şi, deocamdată, caută o strategie cât mai bună, de atragere a unui nume puternic pentru preşedinţia Consiliului Judeţean, pentru a câştiga astfel şi cât mai multe mandate de consilieri judeţeni. 

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

1 comentariu

  1. Nu-i adevărat, USR zice că s-a constituit partidul unic, deci nu mai există nimeni în afara USL.