G4Media.ro

Preşedintele american Joe Biden, alături de Barack Obama, Bill Clinton şi George…

Preşedintele american Joe Biden, alături de Barack Obama, Bill Clinton şi George W. Bush la mormântul Soldatului Necunoscut de la Cimitirul Naţional Arlington

După ce au asistat la ceremonia de învestire  președintelui Joe Biden, democraţii Bill Clinton și Barack Obama, precum şi republicanul George W. Bush, l-au însoțit pe noul lider de la Casa Albă la Mormântul Soldatului Necunoscut de la Cimitirul Naţional Arlington, în apropiere de Washington.

Într-un scurt omagiu pentru soldaţii căzuţi pentru Statele Unite, Joe Biden a făcut un salut militar, iar vicepreşedinta Kamala Harris a stat cu mână la inimă în faţa unei coroane de flori, în timp ce o orchestră militară a intonat imnul naţional.

Ei au intrat apoi în mausoleu împreună cu ceilalţi participanţi – foştii preşedinţi şi fostele prime doamne, Hillary Clinton, Laura Bush şi Michelle Obama.

În cimitirul Arlington sunt înmormântaţi eroii patriei americane şi doi preşedinţi, unul fiind John F. Kennedy.

Fostul preşedinte Donald Trump a fost marele absent, el refuzând să participe la ceremonia de învestitură a rivalului său, încălcând uzanţele, relateaza Agerpres.

În ceea ce îl priveşte pe democratul Jimmy Carter, acesta nu s-a putut deplasa la Washington, din cauza celor 96 de ani şi a stării de sănătate fragile.

Joe Biden a depus miercuri jurământul în calitate de cel de al 46-lea preşedinte al SUA, iar prin discursul de învestitură a transmis un mesaj de unitate naţională.

Sursa Foto: captura

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

8 comentarii

 1. Bideu, Obama, Clinton, W Bush, colonelul Turcescu sau Subcomandante Geoana?

 2. Din Wikipedia: „Hunter Biden was born on February 4, 1970 in Wilmington, Delaware. After graduating from law school in 1996, Biden accepted a position at the bank holding company MBNA, a major contributor to his father’s political campaigns. By 1998, Biden had risen to the rank of executive vice president.” (Nici Vlad Vasile nu era vicepresedinte la 28 de ani!)

  „He then left to serve at the United States Department of Commerce until 2001, focusing on ecommerce policy” (Nici Burduja nu lucra la minister la 31 de ani! cred…)

  „Hunter Biden was appointed to a five-year term on the board of directors of Amtrak by President George W. Bush in 2006. Biden was the board’s vice chairman from July 2006 until 2009.” (Nici Anca Dragu era in vreun consiliu de administratie al unei firme de stat la 36 de ani! Nici in ziua de azi, Dragu nu a fost numita de superiori din partidul „advers”.)

  „Biden’s application for a position in the U.S. Navy Reserve was approved in May 2013. Biden received an age-related waiver and a waiver due to a past drug-related incident; he was sworn in as a direct commission officer. Joe Biden administered his commissioning oath in a White House ceremony.” (Nici Turcescu nu a fost jurat in postul de colonel de tac-su!)

  „The following month, Biden tested positive for cocaine during a urinalysis test and was subsequently discharged administratively. Biden attributed the result to smoking cigarettes he had accepted from other smokers, claiming the cigarettes were laced with cocaine.”

  A luptat doar o luna, dar i-au pus miseii Tigareta otravita in gura. In America, vicepresedintii CFRului fac posta tigarile. Ca luptator pe front, imparti totul cu colegii. #fumez #rezist #putinelibereazadeveselucamiaajunslibertatea

 3. Zici că-s din comics. Mai wonder woman Hillary și the hulk kamala ș îi era gașca gata.

  • Tie greu nu-i asa? Si dimineata si agramat si ordin sa postezi si tu ceva.

  • Nu, puștache, am de toate și o vârstă la care nu-mi mai fac probleme de viitor, ție în schimb o să-ți fie greu, chiar daca ai ochiul făcut pe gramatică. Cu prostiile voastre, tu și alții ca tine o să ajungeți colegi de groapă cu alți fraieri ca voi, creduli și gânditori cu burta.

 4. Aloooo, aloooo, stimati tovarasi!!!!!!!! Usor cu delictul de opinie pe scari.

  Ce vremuri….sper ca toti postacii astia violenti sa fi prins epoca de aur

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.