G4Media.ro

(P) Premii la lansarea noului magazin Online Huawei Store: Vouchere de 3.000…

(P) Premii la lansarea noului magazin Online Huawei Store: Vouchere de 3.000 de lei și un Huawei Mate XS

Huawei România dă startul înscrierilor la obținerea de vouchere de până la 3.000 lei în magazinul online Huawei, dar și alte premii surpiză, cel mai valoros dintre acestea fiind smartphone-ul HUAWEI Mate Xs, în valoare de 10.999 lei.

Utilizatorii sunt invitați să se înscrie la newsletter-ul dedicat pe consumer.huawei.com/ro/campaign/huaweistore-teaser/

Huawei Online Store se va lansa în luna aprilie iar, pentru a marca momentul lansării, compania anunță o serie de premii, surprize și concursuri, special gândite pentru iubitorii de tehnologii de ultimă oră.

Astfel, cei care se înscriu la newsletter-ul de pe https://consumer.huawei.com/ro/campaign/huaweistore-teaser/, primesc automat un voucher de 100 de lei pe care îl pot folosi pentru achiziția de produse din noul magazin. Clienții care își fac cont pe platformă primesc vouchere în valoare de 3 000 de lei pe care le pot folosi în magazin.

Un concurs special îi poate aduce pe aceștia mai aproape de marele premiu: un HUAWEI Mate Xs, telefonul pliabil care stabilește noi standarde în ceea ce privește categoria smartphone. Pentru a participa la acest concurs clienții trebuie să facă achiziții de peste 100 de lei. În plus, primii 500 asftel de clienți, care cumpără de peste 100 de lei din magazin, primesc premii surpriză de tip Mystery Gift Box, în valoare de 199 lei.

Când un client recomndă o altă persoană pentru a-și crea cont în magazin, acesta și cel recomandat primesc vouchere suplimentare de 50 lei, iar cei care comentează pe paginile produselor magazinului sau postează review-uri în comunitatea Huawei despre experiențele avute cu produsele companiei primesc vouchere de 30 lei.

Toate detaliile despre campanie sunt disponibile pe pagina menționată și în newsletter-ul dedicat.

Noul Huawei Online Store va conține toate categoriile de dispozitive proprii – smartphone, PC&tablete, wearables și audio – și este special creat pentru a-i menține în permanență pe consumatori conectați  la produsele și cele mai bune oferte Huawei.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

4 comentarii

  1. mda, interesant, dar eu nu cumpar nimic de la huawei.

  2. Alo alo…. Huawei ii acuzata de spionaj, furat de date personale si proprietate intelectuala. Nu mai zic ca provin din China si raspund direct partidului Comunist. Partidul care recolteaza organe fortat de la copii si prizonieri de comstiinta (protestatari, activisti civici, dezidenti anti comunisti). Si cans v am facut slugile comunistilor chinezi mi ati sa cant la alta masa. Bani aia pe care voi ii luati de la huawei sunt bani din sclavie. @G4media sunteti niste mizerii si nu va puteti numi jurnalisti.

  3. guvernul chinez are nevoie de niste rachete sa invadeze taiwan?

  4. Sunt disperați ăștia de la Huawei de când nu mai au serviciile Google.
    Au scăzut prețurile la jumătate față de modele similare Samsung.