G4Media.ro

Premierul pakistanez Imran Khan, testat pozitiv la COVID-19 la două zile după…

Premierul pakistanez Imran Khan, testat pozitiv la COVID-19 la două zile după ce a fost vaccinat

Premierul pakistanez Imran Khan a fost testat pozitiv la coronavirus, la două zile după ce a fost vaccinat împotriva COVID-19, au anunţat sâmbătă serviciile sale, relatează AFP.

„În acest moment, cabinetul premierului nu poate decât să confirme că Imran Khan a fost testat pozitiv la COVID-19 şi se află în autoizolare. Vom oferi mai multe detalii în timp util”, au afirmat serviciile sale.

Imran Khan, 68 de ani, a fost inoculat joi cu vaccinul chinezesc Sinopharm, în timp ce Pakistanul se confruntă cu un al treilea val de epidemie.

Consilierul pe probleme de sănătate al premierului a calificat sâmbătă creşterea numărului de infectări din ultimele zile drept „o situaţie alarmantă”.

Pakistanul a raportat peste 620.000 de cazuri de coronavirus, dintre care 13.800 de decese. Numărul limitat de teste efectuate sugerează că aceste cifre ar putea fi de fapt mult mai mari.

În locul măsurilor stricte impuse de alte ţări, Pakistanul, cu o populaţie de 220 de milioane de locuitori, a preferat să aplice restricţii „inteligente”, localizate şi limitate în timp, însă nu întotdeauna aplicate cu adevărat. După ce a cerut populaţiei să nu intre în panică la începutul epidemiei, deoarece „97% dintre bolnavi se vindecă complet”, premierul Khan i-a dojenit ulterior pe concetăţenii săi, acuzându-i că „nu iau în serios pandemia”.

Sursa: Agerpres

Foto: Imran Khan, premierul Pakistanului / Sursa: Facebook

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

2 comentarii

  1. Perfect normal!!

    • Asta inseamna ca s-a imbolnavit acum 12 zile. Vaccinul nu te apara de toate greselile din tinerete. Actioneaza doar in viitor