G4Media.ro

Premierul Orban: Ungaria va ratifica aderarea la NATO pentru Finlanda și Suedia…

Sursa foto: European Council

Premierul Orban: Ungaria va ratifica aderarea la NATO pentru Finlanda și Suedia la începutul anului viitor / Ungaria și Turcia sunt singurele state NATO care nu au aprobat aderarea celor două țări nordice

Premierul Viktor Orban a declarat joi că parlamentul Ungariei va ratifica aderarea la NATO pentru Finlanda și Suedia la începutul anului viitor, scrie Reuters.

Orban a declarat, în cadrul unui briefing după o reuniune a Grupului de la Vișegrad din Slovacia, că guvernul său a decis deja că Ungaria va sprijini aderarea Finlandei și Suediei la NATO, iar parlamentul va stabili acest punct pe ordinea de zi la prima sa sesiune de anul viitor.

„Ungaria va susține cu siguranță aderarea lor, după ce guvernul a făcut-o, o va face și parlamentul”, a spus Orban. Parlamentul se reunește în mod normal în jurul jumătății lunii februarie.

Ungaria și Turcia sunt singurele țări NATO care nu au dat încă avizul de aderare.

Guvernul ungar a prezentat legislația necesară în iulie, dar parlamentul, în care partidul de guvernământ Fidesz al lui Orban, Fidesz, are o majoritate de două treimi, nu a depus încă cele două proiecte de lege pentru dezbatere și aprobare.

 

 

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Citește și...

6 comentarii

  1. Prietenii micului cracanat!de ce mai sunt ungurii in UE?de turci e nevoie in otan!

  2. A început să vadă Orb an 😂😂😂😂

  3. Viktorash, cea mai sluga dintre cu-rve!

  4. Deci kicsi Putin iar a mintit si cotinua sa santajeze Lumea civilizata in incercarea de a extrorca fonduri.
    Vine ea nota de plata..

  5. Ehe, cat o sa coste ungaria tampeni1le lui Orban! O sa le dea rusia numai mooje, se vor screme milogindu-se pe langa Bruxelles pentru fonduri. Poti sa faci pe nebunul cand ai cu ce, cand esti relevant pentru interesele europene, fie ele economice sau politice, energetice, strategice… cand esti doar in izmene, ca n-ai nimic in tara aia, taci din gura si stai cu caciula in mana ca sa-ti fie bine, nu te apuci sa faci pe tigrul panonic in raspar cu toata lumea, doar ca sa dovedesti unor babe putin cam pr0aste ca trebuie sa fii votat pe viata cioban la stana. Acum ramane de vazut ce vor face inteligentii nostri ca sa profite de momentul astral in care Romania e pe scena, nu doar aplauda din randurile din fundul salii.

  6. Nici Romania nu trebuie sa accepte Suedia!!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.