G4Media.ro

Premierul Nicolae Ciucă se află  sâmbătă şi duminică în vizită de lucru…

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media

Premierul Nicolae Ciucă se află  sâmbătă şi duminică în vizită de lucru în Egipt / Întâlniri cu președintele Abdel Fattah el-Sisi şi cu ministrul petrolului şi resurselor minerale

Premierul Nicolae Ciucă efectuează, sâmbătă şi duminică, o vizită de lucru în Republica Arabă Egipt, anunță Agerpres.

Potrivit programului, sâmbătă, şeful Guvernului de la Bucureşti va avea convorbiri tete-a-tete cu prim-ministrul egiptean, Mostafa Madbouly, urmate de o întrevedere în plenul celor două delegaţii oficiale.

La finalul convorbirilor, cei doi premieri vor susţine declaraţii comune de presă.

Tot sâmbătă, Nicolae Ciucă va avea o întâlnire cu reprezentanţi ai comunităţii româneşti din Egipt şi cu cetăţeni egipteni care au studiat în România.

În cea de a doua zi a vizitei, premierul român are programate convorbiri cu preşedintele Egiptului, Abdel Fattah el-Sisi, şi o întrevedere cu ministrul petrolului şi resurselor minerale, Tarek El Molla, în cadrul căreia vor fi prezentate proiecte în domeniul energiei.

De asemenea, cei doi premieri vor participa la Forumul de afaceri Egipt – România, precum şi la ceremonia de semnare a unor Memorandumuri bilaterale de înţelegere.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

6 comentarii

  1. 🐫🐽🗻
    🤣🤣🤣
    Ce tareee! Stire curat comunistă!

  2. măCiucă, fă-te că lucrezi!

  3. BA!…da prost …sau super patrihot… ai pensie, ai salariu…de la stat…si faci vizita de lucru in uikend?…

  4. E bine ca se semneaza acorduri pe energie dupa ce aproape a trecut iarna. Nu de alta da uite asa s-au mai strans niste bani la buget pentru pensii speciale. Romanu pune botu la orice. Acordurile astea au fost deja discutate si puteau fi semnate la nivel de ministrii pe enrgie dar unde mai era ocazia sa-i vada boborul pe eroul Ciuca si majestatea sa Dulapul cum ne scapa de criza energetica. Si asta in timp ce stam pe un purcoi de gaze dar na trebuie sa manance si gura baietilor destepti din energie ceva asa ca pas Austria, pas Shenghen.

  5. De-ar ramane acolo…ne-ar face un favor tuturor.Stai acolo plajiatorule,acolo nu are cine sa te mai controleze decat la oua poate.

  6. Bine ca nu sa dus in Antarctica 😄 Iar cu mana intinsa Ciuca? A ajuns rumanul sa se milogeasca la africani de parca nu-i ajungea ca era numit milogul Europei. O zdreanța tor zdreanța ramane.