G4Media.ro

Premierul Nicolae Ciucă a discutat cu reprezentantul SUA la București despre apărarea…

Premierul Nicolae Ciucă a discutat cu reprezentantul SUA la București despre apărarea flancului estic al NATO și despre viitoarele reactoare nucleare cu tehnologie americană

Prim-ministrul Nicolae Ciucă s-a întâlnit joi la guvern cu cu însărcinatul cu afaceri al Statelor Unite la București, David Muniz, potrivit unui comunicat al executivului.

Cei doi au discutat despre parteneriatul strategic și situația tensionată din regiune.

Premierul Ciucă a ridicat problema întăririi apărării statelor din flancul estic al NATO, în contextul în care Rusia amenință cu o invazie a Ucrainei.

Un alt subiect de discuție a fost acordul de transfer tehnologic în domeniul nuclear din partea Statelor Unite către România, dat fiind că guvernul vrea să amplaseze mini-reactoare nucleare dezvoltate de o companie americană. (Foto: Avioane ale aliaților NATO)

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

6 comentarii

  1. Cand ne reprezinta papusa amerlocilor, platit cu 6500 euro net per luna de saracii romaniei, de aia de iau 1500 ron net… El cumuland pensia speciala cu salariul de prim tradator al romanilor, ambele la stat!!!

    Cum sa ne reprezinte un specimen care nu i in stare nici sa citeasca de pe foaie! Demisia! Militarii in cazarma, nu in politica!

    La pensie, umflatule!

  2. norocul nostru ca amerlocii au interese geostrategice in zona noastra, motiv pt care tolereaza multe din marlaniile noastre
    daca nu aveau, eram din nou mari prieteni cu rusii

  3. In afara de gargara multa , concret ce anume face ??? Ca rusnacul are economia pe butuci si incepe sa ii surada sa isi bage gheara la furat din Europa.

  4. Le furam motorina și rușilor!. Cu votca era mai greu!.