G4Media.ro

Premierul desemnat Nicolae Ciucă, mesaj despre Colectiv: ”Țara întreagă a resimțit acest…

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media.ro

Premierul desemnat Nicolae Ciucă, mesaj despre Colectiv: ”Țara întreagă a resimțit acest cumplit eveniment, ale cărui ecouri nu s-au stins încă”

Premierul desemnat Nicolae Ciucă a afirmat, sâmbătă, că întreaga ţară a fost afectată de tragedia petrecută în urmă cu şase ani în clubul Colectiv, arătând că acea zi nu va fi uitată niciodată.

„Tragedia de la ‘Colectiv’ a afectat nu doar cele şaizeci şi cinci de familii ale victimelor care şi-au pierdut viaţa în urma incendiului, precum şi în urma complicaţiilor suferite. Ţara întreagă a resimţit acest cumplit eveniment, ale cărui ecouri nu s-au stins încă. Aşa cum durerea familiilor celor dispăruţi nu va putea fi niciodată alinată, tot aşa nici noi, cei care am fost martori ai suferinţei lor nu vom putea uita vreodată această zi întunecată din istoria noastră contemporană”, spune Ciucă în mesaj postat pe pagina sa de Facebook.

Acesta a transmis condoleanţe familiilor îndoliate.

 

sursa: Agerpres.ro, sursa foto: Ilona Andrei/ G4Media.ro

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

15 comentarii

 1. Noroc ca s-au stins ecourile din 89 cand tragea armata… Drept urmare, iata, avem azi propunere de prim ministru general, sa ne ocroteasca iarasi armata cu aceeasi abnegatie, devotament si patriotism caracteristic.

 2. Corb la corb nu-si manca ochii…Corect era, acest macel al asasinilor ornati cu stele.

 3. Pacea fie cu ei! Pacea fi cu cei arși din spitalele românești! Pacea fi cu toți cei de au sfârșit în foc!
  Însă nu așa……

 4. Da, problema lor e ca nu s-au stins ecourile alea, oricat au incercat ei sa ingroape procesul.

 5. Daca am ajuns la „ecouri”, atunci sa nu mai avem asteptari. Sensibilitatea unui bocanc.

 6. Ai dracu prefăcuți și mincinoși

 7. A resimțit, să trăiți!!

 8. Ecouri cazone de tipul :
  – Bună seara iubito!
  – Să trăiți domnule general!

 9. Aoleu, moare (de invidie) Ion Iliescu, Shakespeare-ul limbii de lemn, cind citeste comunicatul asta.

 10. Se stinge și acest ecou precum cel al morților de la revoluție, mineriadelor,celor arși in spitalele covid.Dumnezeu să- i odihnească! Unii erau atât de tineri…cred că nu aveau păcate( bebelușii arși la maternitate) etc că nu pot spune Dumnezeu să-i ierte.

 11. Daca eram parintele unui copil de la Colectiv, aplicam cu voi legea Sharia, coruptilor. Bla, bla, bla…va bateti joc, ati ingenunchiat poporul roman.

 12. Cârmaciul de la Cotroceni a avut grija sa îngroape orice speranța pentru dreptate în schimbul privilegiilor și a pensiilor speciale acordate organelor de forta, magistraților care au amânat la infinit dosarele ingenuncherii poporului roman: dosarul revoluției, al mineriadei, dosarul Colectiv, dosarul 10 august prin care a fost gazat la propriu poporul, desfiintarea DNA și aruncarea în strada a Codrutei Covesi. Teparul a indatorat tara pe generații viitoare ca sa satisfacă aroganta carmaciului de a se plimba peste tot în lume fără sa ii pese de ceva. Nu au dat banii necesari spitalelor dar au plătit generos organele de forta care îl păzesc. Tara e în epoca sclavagista prelungita indiferent de nume: ceausescu, iliescu, nastase, basescu, dragnea, iohanis, personaje bolnave de putere și aroganta care au subjugat totul prin „guvernul meu, parlamentul meu, armata mea, justitia mea”. Niște borfasi care nu au respectat Constitutia tarii!

  .

 13. Cârmaciul a avut grija sa îngroape orice speranța pentru dreptate în schimbul privilegiilor și a pensiilor speciale acordate organelor de forta, magistraților care au amânat la infinit dosarele ingenuncherii poporului roman: dosarul revoluției, al mineriadei, dosarul Colectiv, dosarul 10 august prin care a fost gazat la propriu poporul, desfiintarea DNA și aruncarea în strada a Codrutei Covesi. Teparul a indatorat tara pe generații viitoare ca sa satisfacă aroganta carmaciului de a se plimba peste tot în lume fără sa ii pese de ceva. Nu au dat banii necesari spitalelor dar au plătit generos organele de forta care îl păzesc. Tara e în epoca sclavagista prelungita indiferent de nume: ceausescu, iliescu, nastase, basescu, dragnea, iohanis, personaje bolnave de putere și aroganta care au subjugat totul prin „guvernul meu, parlamentul meu, armata mea, justitia mea”. Niște borfasi care nu au respectat Constitutia tarii!