G4Media.ro

Premierul Dăncilă l-a numit în funcția de prefect al Capitalei pe Marius…

Premierul Dăncilă l-a numit în funcția de prefect al Capitalei pe Marius Ghincea, un apropiat al familiei Pandele / Miza: Să nu mai fie constestate în instanță proiectele Gabrielei Firea

Cristian Marius Ghincea a fost numit în funcţia de prefect al municipiului Bucureşti în urma unei decizii luate în cadrul şedinţei de guvern, a anunţat purtătorul de cuvânt al Executivului, Nelu Barbu. Sever-Romulus Stana a fost eliberat din funcţia de prefect al Capitalei.

G4Media.ro a scris anterior ședinței de Guvern, citând surse politice, că prim-ministrul Viorica Dăncilă ar urma să-l înlocuiască din funcție pe actualul prefect al Bucureștiului, Sever Romulus Stana, cu un apropiat al primarului Gabriela Firea.

Potrivit surselor citate, prin demiterea prefectului în funcție, Firea și-a dorit eliminarea unei surse de blocaj în activitatea primăriei, actualul prefect contestând în instanță mai multe proiecte, de la înființarea companiilor municipale la achiziția de terenuri din Parcul Verdi.

Guvernul l-a numit în funcția de prefect pe Sever Romulus Stana în luna ianuarie, după ce Speranței Cliseru, o apropiată a familiei Pandele, i-a încetat mandatul.

Stana, fost consilier al primarului din sectorul 6, Gabriel Mutu, președinte interimar al PSD București, a fost numit în condițiile în care Firea se afla în plin război cu fostul lider al PSD, Liviu Dragnea.

Marius Cristian Ghincea este în prezent director general în Primăria Capitalei iar potrivit declarației de avere are domiciliul în Voluntari, Ilfov. Soția, Alexandra Ghincea, este consilier în cadrul Primăriei Voluntari, condusă de Florentin Pandele, soțul Gabrielei Firea.

Foto: Marius Ghincea / Sursa: Facebook

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

4 comentarii

  1. Tzatzele intre ele: proasta de Firea cu imbecila Dancila.

  2. incep tunurile imobiliare moshite de sinistra pereche !

  3. in timp ce copii „prostilor” sunt ucisi astia fura la greu.

  4. O mana spala pe alta. Exemplul este edificator.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.