G4Media.ro

Premierul Ciucă, după întâlnirea cu oamenii de afaceri francezi: ”România se bucură…

Sursa foto: Pixabay

Premierul Ciucă, după întâlnirea cu oamenii de afaceri francezi: ”România se bucură de încrederea investitorilor străini/ Am mulțumit investitorilor francezi pentru cele peste 125.000 de locuri de muncă din țara noastră”

Premierul Nicolae Ciucă a declarat, printr-un mesaj publicat pe Facebook, după întâlnirea cu oamenii de afaceri francezi: ”România se bucură de încrederea investitorilor străini”.

Primul ministru a mai spus că le-a mulțumit investitorilor francezi pentru cele peste 125.000 de locuri de muncă din țara noastră.

 • ”România se bucură de încrederea investitorilor străini, fapt reconfirmat în această seară la întâlnirea cu reprezentanții comunității de afaceri din Franța, unul dintre cei mai importanți parteneri comerciali. Parteneriatul nostru Strategic, ale cărui beneficii sunt transpuse în sprijinul constant pe care îl primim pentru garantarea securității cetățenilor, prin prezența militarilor francezi în țara noastră, pentru atingerea obiectivelor naționale – aderarea la Spațiul Schengen și la OCDE – este pus în valoare și de relațiile noastre economice. Am mulțumit investitorilor francezi pentru contribuția la dezvoltarea economiei românești și pentru cele peste 125.000 de locuri de muncă create în țara noastră. I-am asigurat că Guvernul României rămâne același partener de dialog responsabil, orientat spre susținerea unui climat de afaceri atractiv atât pentru dezvoltarea noilor proiecte de investiții, cât și pentru relocarea acestora din zona de conflict sau din zone mai îndepărtate.

Citește și...

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

4 comentarii

 1. „Am mulțumit investitorilor francezi pentru contribuția la dezvoltarea economiei românești și pentru cele peste 125.000 de locuri de muncă create în țara noastră.”
  Aceast Ciuca al nostru multumeste eroilor antreprenori francezi ca a dat sa maninca si la gura de romanasi, de parca investitirii venisera aci in misiune de binefacere, caritabila si nu sa faca un profit baban.
  Ce i#b2cil umil acest Ciuca!
  Freeere! ou, may gash!

 2. 125.000 fix?
  APV-ist lingau incompetent.

 3. Doamne ajuta, multinaționalele ne dau de mâncare, eu o sa le fiu mereu recunoscător, sa ai 2000 de euro net în România nu e posibil la o firma românească, dar la multinațională e ușor realizabil, cu potențial de mult mai mult.

 4. CInd renunta agramatul Ciuca la pensia speciala ? Cu siguranta nu o merita .