G4Media.ro

Premierul Ciolacu s-a întâlnit în SUA cu șeful Pentagonului, Lloyd Austin

sursa foto: gov.ro

Premierul Ciolacu s-a întâlnit în SUA cu șeful Pentagonului, Lloyd Austin

Premierul României, Marcel Ciolacu, s-a întâlnit luni, în Statele Unite, cu șeful Pentagonului, Lloyd Austin, conform fotografiilor postate pe site-ul Guvernului României.

Anterior, premierul Ciolacu a depus o coroană la Cimitirul Eroilor Arlington din Washington.

Tot luni, Marcel Ciolacu se va întâlni cu secretarul de stat Antony Blinken și cu secretarul pentru Energie Jennifer Granholm.

Marți, premierul are programată o întâlnire cu reprezentanții companiei Lockheed Martin, urmată de întrevederea cu conducerea Comitetului pentru forțe armate din Camera Reprezentanților, copreședinții Mike Rogers și Adam Smith.

De asemenea, Marcel Ciolacu are programate discuții cu co-președinții Comitetului pentru relații externe din Senatul SUA, senatorii Ben Cardion și James Risch.

Ziua de marți include și o întâlnire cu reprezentanții companiei Google, precum și cu conducerea United States Energy Association (USEA).

Miercuri, la New York, Marcel Ciolacu se va întâlni cu Ronald S. Lauder, președintele Consiliului Evreiesc Mondial, precum și cu Antonio Guterres, secretarul general al Națiunilor Unite.

De asemenea, premierul are programată o întâlnire cu Dennis Frances, președintele Adunării Generale ONU.

Programul vizitei includea inițial și o întrevedere cu vicepreședintele SUA, însă aceasta nu va mai avea loc, în condițiile în care Kamala Harris participă la conferință ONU privind schimbările climatice de la Dubai.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

3 comentarii

  1. Bun, sa nu uite sa faca poze ca altfel au mers degeaba.

  2. Ce imi plac mie astia care pun doar poze iar rezultatele meetingului raman „secrete de stat”. De fapt nu pot publica o minuta ca te faci de ras, Ciolacu habar nu are engleza, traducatorul e decupat din poza, iar dupa cum isi tine Ciolacu mainile incrutisate si se uita in gol s-a cam dat cu flit pe acolo. Ce sa vorbesti cu secretarul de stat al apararii cand expertiza lui Ciolacu este nivelul covrigului cu mac ? La intoarcere sunt asteptati in studioul Antena 3 la un nou serial de minciuni si scamatorii pesediste.

  3. Marcel, să nu scapi vreo vorbă în dialect Ando-Simileasca in prezența ăstuia, chit că îl vezi mai bronzat decât cere regulamentul, că n-ai tu școală cât a avut ăsta vacanță, ca să nu mai zic că nici n-a terminat-o la 37 de ani ca știm noi cine… !