G4Media.ro

Premierul Ciolacu anunță că a cerut memorandum în Guvern privind brățările electronice…

Sursa foto: Captură video

Premierul Ciolacu anunță că a cerut memorandum în Guvern privind brățările electronice pentru persoanele sub control judiciar: ”Costurile de a-l prinde pe domnul Cherecheş au fost majore/ Nu pot să uit că a putut să treacă cu un buletin al altcuiva”

Premierul Marcel Ciolacu a declarat că a solicitat un memorandum în Guvern, în maximum două săptămâni, privind cumpărarea de brăţări electronice pentru persoanele aflate sub control judiciar, transmite Agerpres.ro.

  • „Am avut o intervenţie în timpul şedinţei de guvern şi am cerut atât vicepremierului, ministrului de Interne, cât şi doamnei ministru al Justiţiei să ia legătura cu alte state, cu Italia, cu orice alt stat european, să cumpărăm odată acele brăţări, când eşti în control judiciar, când stai şi aştepţi o decizie a instanţei, să se impună aceste brăţări, dar nu numai pentru fapte de corupţie, şi pentru alte fapte. E un instrument folosit şi de Statele Unite şi de întreaga Europă. În loc să stăm să dăm explicaţii cum a reuşit cineva să fugă, e atât de simplu: Domne’ vedeţi care-s procedurile cele mai scurte, procedură simplificată, cumpăraţi, că nu trebuie să cumperi un milion, nu, ca şi cu vaccinurile. Nu cere cineva să cumpere de un miliard. Haideţi să şi prevenim, pentru că costurile de a-l prinde pe domnul Cherecheş au fost unele majore. Mai mult, ai pus un angrenaj întreg, european, ai solicitat partenerilor tăi să te ajute. (…) Dar nu pot să uit că a putut să treacă cu un buletin al altcuiva, cu 10 ani mai tânăr. Am cerut memorandum, în guvern, în maximum două săptămâni”, a spus Ciolacu, la România TV.

El a afirmat că este vorba de câteva sute de brăţări electronice şi de un sistem care, instituţional, poate fi preluat de la alt stat.

sursa: Agerpres.ro

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

3 comentarii

  1. „Nu pot să uit că a putut să treacă cu un buletin al altcuiva”

    Acum, la câteva zile după capturarea domnului Cherecheș este evident că a avut un plan, acțiunile sau au fost premeditate și a primit ajutor din partea mai multor persoane care erau conștiente și pregătite de participarea lor al încălcarea legilor.

    Apoi, se pare că, asemenea domnilor Ghiță, Iorgulescu etc., domnul Cherecheș este atât de important, încât germanii foarte probabil îl vor elibera (după cum explică procurorul de caz) ți îl vor lăsa să trăiască liber și fericit până la adânci bătrâneți, dacă nu cumva îi vor acorda și azil politic, după cum i-a acordat Suedia domnului Guru.

    Așadar, poveștile cu brățări sunt pentru copii…Domnul Cherecheș era primar în funcție, nu arestat la domiciliu și nu putea fi obligat să poarte brățară, iar după sentință, când a decis să fugă de aplicarea legii, ar fi fugit indiferent dacă avea sau nu brățară.

  2. L-a scăpat poliția de frontieră. covrigarule. Organism al statului al cărui prim-ministru ești și de a cărui incompetență nu încetezi să te minunezi. Măcar lasă ipocrizia și nu ne mai lua de proști CHIAR PE TOȚI.

  3. Am senzația că dumnealui chiar se crede Salvatorul națiunii. Ptiu Drace!