G4Media.ro

Premierul care nu are în guvern nici un ministru liberal femeie: PNL…

Sursa Foto: Facebook/ Nicolae Ionel Ciucă

Premierul care nu are în guvern nici un ministru liberal femeie: PNL a susţinut şi va susţine în continuare cât mai multe doamne în funcţii

Premierul Nicolae Ciucă a transmis, după întâlnirea cu reprezentantantele Organizaţiei Femeilor Liberale la o şedinţă a Biroului Politic Naţional, la Palatul Parlamentului, că „PNL a susţinut şi va susţine în continuare cât mai multe doamne în funcţii de primari, de preşedinţi de Consiliu Judeţean, parlamentari, consilieri locali şi judeţeni, în alte funcţii de conducere”.

De notat că Guvernul Ciucă are în componență un singur ministru femeie, pe Gabriela Firea, de la PSD, în timp ce reprezentanții PNL nu au nici un ministru femeie.

„M-am întâlnit astăzi cu doamnele şi domnişoarele din Organizaţia Femeilor Liberale, reunite într-o şedinţă a Biroului Politic Naţional, la Palatul Parlamentului.

Publicitate electorală

PNL a susţinut şi va susţine în continuare cât mai multe doamne în funcţii de primari, de preşedinţi de Consiliu Judeţean, parlamentari, consilieri locali şi judeţeni, în alte funcţii de conducere.

În calitate de preşedinte, unul dintre obiectivele mele este să promovez cât mai multe doamne şi domnişoare în funcţii de răspundere în partid. Sunt un ferm susţinător al egalităţii de gen şi voi continua să fiu un suporter al protejării şi promovării drepturilor femeilor.

Discriminarea trebuie să dispară din vocabularul unei societăţi moderne, deoarece egalitatea dintre femei şi bărbaţi este o condiţie de bază într-o ţară cu adevărat europeană”, a scris Nicolae Ciucă, vineri pe Facebook.

El a mai spus că „România a făcut numeroase progrese în această privinţă, dar este nevoie în continuare să eliminăm prejudecăţile privind rolurile pe care femeile şi bărbaţii le au în societate”.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

6 comentarii

 1. De cand s-au debarasat in mare graba, ca le cam lua fața, de Mona Musca au promovat femei numai ca sa iasa la numar.

  • Si de LCK! Adica cele care aveau ceva de in cap si in inima. Restul numai fatada, oportunism cu singura arma fizicul si umila admiratie a sefului.

 2. Epoletul plagiator special este incredibil de ipocrit. Nu face nimic, da din gură(ma rog, emite comunicate că nu prea stie să vorbească), vrea să pară corect, dar face toate jocurile si numeste toate panaramele in înalte functii publice.
  Bleeeah ….

 3. Opaaaa, nu sunt femei la fel de multe ca bărbați în PNL!!! E clar, nu mai dorm diseară, sunt prea frustrat…

 4. Dānciucā o sustine in special pe @Draggy.
  Cum spala ea cadavre PNL-iste, nu spala nimeni.

  O sa infiinteze un post ministerial pentru asa ceva, intitulat „subsecretar pentru imbalsamare si afisare catre presa”.

 5. Alegatorii ar trebui sa voteze teoreticieni si administratori, insa multi voteaza propagandisti, agitatori, oportunisti, sau pe cei adusi in sistem de politicienii mai in varsta( de unii care activasera si in vechiul regim) . Notorietatea Monei Musca era obtinuta prin mediatizare excesiva, nu s-a remarcat prin a fi vreo teoreticiana sau administrator . Acelasi lucru este valabil si pt multe personaje care au ajuns din televiziuni sau presa in politica, ori au ajuns in functii ajutorul unor „binefacatori”( politicieni mai vechi sau chiar din familiile lor). Se pot da numeroase exemple, este mult mai dificil de gasit pe cei care s-au afirmat individual, fara sprijin.