G4Media.ro

Premierul Alexander De Croo despre copiii jihadiștilor belgieni prezenți încă în taberele…

Premierul Alexander De Croo despre copiii jihadiștilor belgieni prezenți încă în taberele din nord-estul Siriei: În aceste tabere sunt teroriștii de mâine. Belgia trebuie să-i repatrieze pe acești copii

Belgia „trebuie să facă totul” pentru a-i repatria pe copiii belgieni ai jihadiştilor prezenţi încă în taberele din nord-estul Siriei sub control kurd, unde securitatea şi condiţiile de viaţă ”se deteriorează”, a declarat joi premierul belgian Alexander De Croo, relatează AFP, conform Agerpres.

„În aceste tabere sunt teroriştii de mâine şi nu putem admite acest lucru”, a declarat De croo în faţa deputaţilor, în cadrul sesiunii săptămânale de întrebări la guvern.

Potrivit premierului ar fi vorba de 30 de copii în acest caz.

Pentru „securitatea noastră și binele acestor copii, trebuie să facem totul pentru a-i scoate de acolo”, a adăugat liderul liberal flamand.

El a menţionat o limită de vârstă stabilită la 12 ani pentru aceste repatrieri, un prag „adesea stabilit de serviciile de protecţie ale tinerilor”, a menţionat liderul liberal flamand în faţa deputaţilor.

Sursa Foto: captura youtube/Siria

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

3 comentarii

  1. Mizeriile astea neo marxiste isi aduc odraslele înapoi în țările asa-zis occidentale, pentru ca nu este corect politic sa-i lase in Siria, nicidecum pentru ca le pasa de siguranta europenilor. Cine obliga statul belgian sa-i aduca inapoi? Specimene flamande, precum acest De Crooooo pun in pericol vietile propriilor cetățeni.

  2. Exact, teroristii de maine trebuie sa fie teroristi in Belgia. Bravo! Nu terminam conflictul in Siria, mutam tara cu totul in Europa.

  3. Iar dupa mutare copii sirieni oricum vor deveni viitorii teroristi.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.