G4Media.ro

Premieră la un liceu tehnologic din Craiova: O elevă s-a clasat pe…

Foto: Pexels.com

Premieră la un liceu tehnologic din Craiova: O elevă s-a clasat pe primul loc la faza județeană a Olimpiadei de Franceză / ”Am luat-o de la zero și a recuperat foarte repede. Acum rezolvă și subiecte de clasa a IX-a”

Liceul ”Energetic” din Craiova apare pentru prima dată anul acesta pe lista școlilor în care se face performanță la franceză, relatează Gazeta de Sud. O elevă de gimnaziu s-a calificat la Olimpiada Națională de Limba Franceză.

Gabriela Militaru a obținut locul I la etapa județeană pentru clasa a VII-a, iar pentru asta s-a pregătit cu profesorul de la clasă, Liliana Hoancă.

”Pur și simplu, de cum am început să studiez limba franceză în clasa a V-a mi s-a părut a fi ceva foarte interesant. Îmi place absolut tot, și literatura și gramatica”, a spus Gabriela. Dar nu s-a limitat la ceea ce învăța la clasă și a dorit să fie printre cei mai buni elevi ai județului, astfel că a început și pregătirea în acest sens. ”Pentru olimpiadă e nevoie de răbdare și de muncă”, a dezvăluit Gabriela.

Olimpica a găsit sprijin pentru ceea ce își dorea chiar la profesorul de la clasă, Liliana Hoancă.

”Bunica a venit să mă întrebe dacă o pot lua la pregătire și am zis: sigur că da, eu nu refuz nici un elev! Cu ea pregătirea se derula online, câte două ore și chiar două ore și jumătate chiar și de câte două ori pe săptămână. A fost foarte serioasă, a învățat tot ce i-am dat și mult peste materie. Am luat-o de la zero și a recuperat foarte repede. Acum rezolvă și subiecte de clasa a IX-a”, a spus profesorul de limba franceză.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

3 comentarii

  1. 👏🏻👏🏻👏🏻

  2. nu stiam ca liceele tehnologice au si clase de gimnaziu. oricum, felicitari si mult succes!

  3. Felicitări echipei!
    Fetița, Dna profesor, bunica 🙂